Copiii merg gratis la Țiriac Collection

,
1.27K 0

Copiii merg gratis la Țiriac Collection, colecția auto cu peste 150 de modele legendare din istoria automobilului. Elevii claselor I-XII nu vor mai fi nevoiți să plătească nici transportul și nici accesul în complexul din Calea Otopenilor nr. 289. Anunțul a venit chiar în “Săptămâna Altfel”.

Începînd cu această lună, în fiecare săptămână, de luni până joi, între orele 10:00 – 16:00, porțile Colecției Țiriac li se deschid elevilor. Transportul acestora va fi asigurat de un autocar Mercedes-Benz Tourismo RHD, cu o capacitate de 50 de locuri pe scaune. Acțiunea demarată la inițiativa lui Ion Țiriac vine în sprijinul celor pasionați de lumea auto, dar și de istoria automobilului.

Tururile vor fi coordonate de ghizii galeriei, care le vor dezvălui elevilor amănunte inedite despre modelele expuse.

Primăriile de sector din București au primit deja înștiințări oficiale în privința acestui proiect, urmînd ca acestea, la rândul lor, să informeze școlile din zonele aferente. Unități de învățământ din sectoarele 1, 4, 5 și 6 au răspuns deja pozitiv.

Țiriac Collection este prima galerie auto personală deschisă în România. Un bilet întreg costă 15 lei, iar studenții și pensionarii plătesc jumătate din preț. Copiii cu vârstă de până la 6 ani beneficiază de acces gratuit.

Comentati?

Your email address will not be published.