Smart forfour apare într-un video-clip: „Ain’t Nobody” („Nimeni altcineva”)

smart forfour
,
2K 0

Mini-mașinuța se face mare. Smart fortfour este vedetă în clipul “Ain’t Nobody (Loves Me Better)”, al piesei interpretate de DJ Felix Jaehn, care face echipă cu artista britanică Jasmine Thompson. Dacă titlul cântecului vă sună cunoscut, foarte bine. Este un nou remix al faimosului hit lansat de Chaka Khan și Rufus în anii ’80.

Un sound nou și o mașină nouă. Ambele trebuie să devină hit-uri ale verii 2015, iar piesa a fost lansată la timp pentru asta. La o săptămână de la lansare, “Ain’t Nobody (Loves Me Better)” este deja printre cele mai căutate cinci piese în iTunes. Clipul a fost filmat în Barcelona și îl aduce în prim plan pe nimeni altul decât noul smart forfour. Este prima apariție a mașinuței de la Mercedes-Benz într-un video-clip.

DJ Felix se plimbă prin însorita Barcelona la volanul unui smart forfour edition #1, care are combinația de culori portocaliu lavă – gri grafit. În tot acest timp, Jasmine profită de momentele petrecute la plajă și explorează centrul orașului plin de cultură, operele arhitecturale ale marelui Gaudi și modernism. Clipul este un amestec de balet clasic, skateboard, iubiri de o vară și plimbări la volan în ritmul molipsitor al clasicului “Ain’t Nobody”.

În cazul în care ești interesat de mașina din clip, trebuie să știți că poate fi a dumneavoastră pentru prețuri începînd de la 11.470 euro (TVA inclus) pentru echiparea standard.

De departe cea mai de succes mașină electrică: e-smart

Poți decide încă de pe acum dacă merită sau nu. Dar când vine vorba de înmatricularea de vehicule electrice în Germania, există mereu un nume care se află la conducere: smart fortwo electric. Cel mai recent succes reprezintă un hattrick pentru smart-ul pe baterie. În 2014, s-au înregistrat 1665 de înmatriculări. Și cu alte 4700 de înmatriculări din momentul lansării în 2007, conform Agenției Germane Federale de Înmatriculare a Vehiculelor cu Motor, e-smart este, de departe, mașina electrică numărul 1 în Germania.

Comentati?

Your email address will not be published.