Bestia albastră cu interior din piele roșie la Dubai: Mercedes-AMG GT S

Mercedes-AMG GT S
,
5.87K 0

A fost construit să ne taie respirația încă din momentul lansării. Dar dacă vine într-un combinație cromatică uluitoare, să spunem, cum ar fi exterior albastru și interior din piele roșie? Nu vă face cumva să hiperentilați? Ce, aveți nevoie de o pauză de citit ca să vă uitați la poze? Deja? Dar abia am început discuția!

Mercedes-AMG tocmai a început să distribuie mașinile sport AMG GT și AMG GT S în lume. Un dealer auto de la Dubai expune în prezent, alături de cele mai scumpe și extravagante mașini construite vreodată, cel mai atrăgător model GT S pe care l-am văzut până în acest moment. Până acum, eram obișnuiți cu celebrul galben strălucitor Solarbeam și a argintiul Iridium Silver pe care le-am tot văzut în mai toate clipurile publicitare și în mai toate ședințele foto. Dar de această dată, această versiune albastră, Brilliant Blue Metalic, îmbracă perfect liniile atrăgător de agresive ale supercarului Mercedes-AMG GT S.

Blue Mercedes-AMG GT S 7

Cea mai recentă sportivă de șosea de la Mercedes vine în această variantă pentru un cost suplimentar de 720 de dolari pentru Statele Unite (1,178 pentru Germania).

Bolidul sportiv cu un motor AMG V8 de 4.0 litri rulează pe jante sport negru mat cu etriere roșii. Și dacă ați uitat cumva, are nevoie de numai 3.8 secunde pentru a ajunge aproape instantaneu la 100 km/h.

Blue Mercedes-AMG GT S 11

Și stați puțin, cel mai interesant aspect urmează abia acum. Dacă îndrăzniți să urcați la volan, veți fi fascinați, pentru că mașina vine cu o combinație condimentată de Red Pepper (Piper Roșu) și piele neagră Nappa. Bineînțeles, această versiune de lux colorat nu este gratuită, ce credeați? Combinația expusă pe teritoriul celor mai bogați oameni din lume, Emiratele Arabe Unite, cere 3600 dolari în plus pentru Statele Unite (4 651 euro pentru Europa).

La Dubai, bestia albastră Mercedes-AMG GT S va atrage, cu siguranță atenția, chiar dacă Dubai este orașul în care polițiștii conduc mașini cum ar fi SLS AMG și G-Class.

 

Comentati?

Your email address will not be published.