Mercedes AMG-GT S modificat de RENNtech este gata să șocheze în Las Vegas

Mercedes-AMG GT S
,
1.33K 0

Ce se întâmplă în Las Vegas, rămâne în Las Vegas. RENNtech îl trimite acolo pe ambasadorul Mercedes-AMG ca să arate ce are mai bun compania, în cadrul evenimentulului SEMA 2015. RENNtech prezintă acum sportiva de la Mercedes îmbrăcată într-un kit aerodinamic din fibră de carbon cu dungi trasate pe caroserie în genul mașinilor de curse.

RENNtech AMG GT Project Car vine acum cu prize de aer mai mari, o suspensie coborâtă ce dă impresia că mașina se lipește de asfalt, un splitter îndrăzneț, iar în spate, un eleron reglabil în stilul celor din DTM. Atât ne permite fotografia publicată de RENNtech să vedem deocamdată. Pentru restul, țevile de evacuare și difuzorul de aer, mai avem de așteptat.

Jante gri mat cu 10 spițe și cu margini roșii cromate, fabricate de ADV.1, care se potrivesc perfect cu îmbinarea de culori.

Experții de la RENNtech au fost de părere că motorul V8 AMG de 4,0 litri poate ceva mai mult, așa că de la 510 CP l-au dus la 532.

Fotografia nu este nimic altceva decât o previzionare a proiectului pe care RENNtech îl va expune la SEMA (Asociația Pieței de Echipament Special). Evenimentul din capitala jocurilor de noroc de pe coasta Pacificului atrage peste 100 000 de companii de tuning din lumea întreagă. Toate își dau întâlnire la Centrul Convențiilor din Las Vegas, trei zile pe an, în fiecare noiembrie.

SEMA este cel mai tare eveniment de tuning din lume. De la motoare super puternice și până la mașini care au suferit modificări doar din punct de vedere vizual, ediția de anul acesta aduce în scenă o serie de vehicule intimidante. Mustang-ul de 900 CP de la Bisimito, Hyundai Veloster realizat de Blood Type Racing sau MV Designz Toyota Mirai cu portiere gullwing, dar și uriașul Toyota “Tundarasine”, vor fi toate acolo.

Comentati?

Your email address will not be published.