Beetlejuice lovește un Mercedes și fuge de la locul accidentului

,
1.3K 0

Ce făcuși, Beetlejuice? La exact o săptămână de la Halloween, o filmare amuzantă apare pe internet. Ei bine, nu chiar amuzantă pentru proprietarul Mercedes-ului lovit. O femeie deghizată în celebrul personaj de film Beetlejuice a fost implicată într-un accident spectaculos în Atlanta, dar a fugit de la locul faptei.

Dacă a fost vreo răzbunare a colindătorilor care nu au primit bomboane, n-a fost deloc o ide bună! Săptămâna trecută în Atlanta, o cameră de supraveghere a înregistrat imaginile șocante. O mașină a lovit un Mercedes parcat pe marginea drumului. Filmarea arată cum mașina aproape s-a răsturnat în urma impactului. Apoi… surpriză! Beetlejuice în persoană a coboarât din mașină și a inspectat paguba. Șoferul a dat un telefon și, câteva minute mai târziu, o țestoasă Ninja și un zombie au apărut să-i dea o mână de ajutor. Aceștia și-au încordat mușchii și au pus mașina pe roțile ei. Apoi s-au urcat toți în mașină și au plecat de la locul accidentului.

Au crezut că vor fenta legea după ce au făcut praf un Mercedes, dar vecinul Rob Fitzgerland a văzut totul. Și nu numai că a văzut, dar a și făcut fotografii și și-a notat numărul de înmatriculare al mașinii buclucașe. Bubuitura impactului l-a trezit. Era aproximativ 2:30 dimineața.

A doua zi, proprietarul Mercedes-ului, Hillary Meador, a crezut că probabil a uitat dea bomboane vreunui grup de colindători și aceștia s-au răzbunat. Mercedes-ul ei de 11 ani era făcut praf. “Oricine a făcut asta, putea măcar să lase un bilețel. Este comic pentru că sunt îmbrăcați în costume de Halloween, dar cineva putea fi grav rănit”, spune domnișoara Meador, care, în noaptea cu pricina, se afla în vizită la sora ei.

Trei zile mai târziu, Beetlejuice s-a predat poliției din Atlanta. Și se pare că nu este un “el”, ci o “ea”. Jonna Capehart, în vârstă de 26 de ani, a fost acuzată că nu a putut ține banda și că a lovit un vehicul parcat.

Îi recomandăm cu prietenie regizorului filmului “Beetlejuice” din 1988, Tim Burton, să-și țină sub supraveghere personajele. Altfel, ajung de capul lor pe străzi, lovesc mașini și fug de la locul accidentului.

Comentati?

Your email address will not be published.