Limuzine S-Class tunate de Brabus distruse în exploziile de la Tianjin

,
2.06K 0

Două explozii devastatoare în portul Tianjin din nordul Chinei au ucis 139 de oameni și au rănit peste 700 de persoane. La 10 zile de la explozie, s-au publicat și informații despre pagubele materiale. Mai multe vehicule Mercedes S-Class tunate de Brabus au fost distruse în zona industrială din Tianjin, un oraș cu o populație de aproximativ 15 milioane de locuitori.

Încă nu este clar câte mașini au fost distruse în explozii, pentru că mașinile sunt acum imposibil de recunoscut după incendiul care au urmat exploziilor din al doilea cel mai aglomerat port al lumii. Identitatea mașinilor este trădată doar de jantele aurii Brabus și de discurile de frână, de asemenea aurii.

Explozie Tianjin

Autoritățile din China au arestat deja 12 suspecți, dar încă investighează cauzele exploziei din portul care conținea substanțe chimice inflamabile. Centrul de Seismologie din China a anunțat că puterea primei explozii este echivalentă cu detonarea a trei tone de trinitotoluen, a doua avînd o intensitate egală cu detonarea a 21 de tone!

Explozie Tianjin

Se pare că Mercedes-urile tunate de S-Class urmau să fie expediate către Europa. Dar în comparație cu pierderile înregistrate de alți producători auto care au showroom-uri în zonă, Brabus a scăpat lejer din exploziile devastatoare. Conform unor informații neconfirmate încă, Jaguar Land Rover ar fi suferit cele mai mari pierderi cu aproximativ 5800 de vehicule fiind avariate sau complet distruse în deflagrație.

 

Comentati?

Your email address will not be published.