Mercedes-AMG GT în viziunea Atarius Concept – Bestia care scoate fum pe nări

Mercedes-AMG GT
,
1.97K 0

Cum să transformi un supercar într-o mega bestie? Se pare că experții de la Atarius Concept știu răspunsul corect la această întrebare! Compania cu sediul la Madrid a schimbat total înfățișarea unui Mercedes AMG GT. Bolidul AMG care a luat naștere pe circuit a fost transformat într-o brută veritabilă.

Arată de parcă scoate fum pe nări și de parcă mușcă din asfalt! Îmbrăcat într-un body kit „ATARIUS DIAMANTHE”, Mercedes-AMG GT are acum o nouă înfățișare.

Atarius Concept

Experții spanioli au acoperit sportiva de la Affalterbach într-un body kit din fibră de carbon. Acesta includes o bară față nouă, dar și o capotă nou-nouță, mai bombată, cu două prize de aer largi. Aripile din față și din spate îi conferă bolidului o prezență amenințătoare pe drum și îi aduc 8 centimetri în plus în partea din față și 12 centimetri în spate.

Sculptată tot în fibră de carbon, bara spate, cu un nou difuzor de aer și cu prize evidente, asigură un flux superior al aerului la viteze mari.

Și în niciun caz, nu puteți rata piesele de rezistență! Noul sistem de evacuare cu țevi amplasate central asigură o coloană sonoră explozivă. După ce ați văzut cum arată acum Mercedes-AMG GT, poate este greu de crezut, dar spaniolii au lăsat intact motorul AMG V8 de 4,0 litri.

Atarius Concept

Pentru a-i asigura acestui temerar al șoseleor factorul de șoc, specialiștii spanioli i-au montat lamele negre pe lunetă și au adăugat un eleron cu același unghi pe capacul portbagajului.
Puteți vedea și alte creații ale artiștilor auto de la Madrid pe pagina lor de Facebook: Atarius Concept.

Comentati?

Your email address will not be published.