Mercedes-AMG E 63 își dezvăluie secretele. 600 CP pentru vârful de gamă E-Class

,
1.47K 0

La scurt timp după apariția celei de-a cincea generații E-Class, Mercedes-AMG E 63 2017 se pregătește să cucerească lumea. Se pare că versiunea de top din cadrul gamei E-Class va oferi până la 600 CP, grație noului său motor biturbo V8 de 4,0 litri.

Noua super limuzină de la Mercedes va fi primul model care va moșteni motorul de ultimă V8 de la AMG în cea mai puternică versiune, depășind astfel atât C 63, cât și AMG GT S.

Aceeași versiune cu 600 CP a motorului V8 de 4,0 litri de la Mercedes-AMG a fost programată să-și facă apariția sub capota viitorului supercar Mercedes-AMG GT, cel mai sportiv vehicul care va împodobi actualul portofoliu AMG. Asta până va vedea limuzina zilei versiunea și mai puternică Mercedes-AMG GT Black Series, undeva pe parcursul anului 2017.

Estimat ca fiind mai ușor și mai rapid ca predecesorul său, noul E 63 va marca și debutul cutiei ultra-performante cu 9 trepte în gama AMG. Evident, inginerii filialei sportive vor reconfigura setările transmisiei pentru a le alinia la filosofia AMG.

Dar secretul imposibil de păstrat pare să fie design-ul noului model. Mai aproape decât ați putea să credeți de versiunea reală, noua simulare digitală realizată de X-Tomi Design arată elemente de design preluate de la C 63 AMG, inclusiv prizele mari de aer. De fapt, singurele detalii care par să diferențieze viitorul E 63 de vărul mai mic sunt dimensiunile ușor mai sportive, mai alungite și farurile diferite.

Alături de noul super AMG E-Class, fanii Mercedes au ocazia să fie martori la debutul unei serii de tehnologii cum ar fi farurile LED Multibeam, Remote Parking Pilot, Intelligent Drive Next Level, Pre-Safe Impulse Side, sistemul de comunicare Car-to-X și altele.

Noul Mercedes-AMG E63 este așteptat să fie pus în vânzare pe parcursul acestui an, versiunea standard a Clasei E ajungînd în showroom-urile Mercedes în vara aceasta, după premiera de săptămâna viitoare de la salonul auto de la Detroit.

AFLAȚI AICI TOTUL DESPRE NOUL E-CLASS

Sursă foto: X-Tomi Design

Comentati?

Your email address will not be published.