Strania poveste a unui Mercedes SLR

,
2.23K 0

Dacă te uiți la el din spate, este negru. Din față, este argintiu. Din lateral, este negru și roșu și portocaliu și argintiu și sperăm că n-am ratat vreo culoare. Poate că proprietarului i-a fost greu să aleagă o singură culoare pentru al său Mercedes SLR.

Proprietarul britanic al acestui Mercedes SLR își petrece vacanța în Franța și doar nu era să meargă cu trenul, cum zice cântecul. Dar așa nu are nicio șansă să rămâne neobservat în timp ce conduce această… “minge de foc” prin orașele de pe Riviera Franceză. Am îndrăzni să-i dăm un sfat: poate nu e bine să-și lase mașina în soare. Căldura produsă de motorul său fabulos a început deja să-și facă de cap cu materialul în care a fost îmbrăcată în dreptul aerisilor laterale, așa că a început deja să se cojească de pe mașina care, cu siguranță, a arătat mai bine de atât, la un moment dat. În orice caz, acesta nu poate fi decât un semn că șoferul conduce bolidul așa cum ar trebui să o facă, fără să-l menajeze deloc.

Mercedes SLR

Și vorbind despre cum ar trebui să fie condus: combinația inedită de culori ascunde o adevărată bestie. Vorbim despre monstruosul V8 de 5,5 litri, care urlă cu puterea a peste 600 CP. Așadar este un miracol că acele culori nu au zburat deja de pe mașină. Și dacă pare atât de fioroasă când stă pe loc, imaginați-vă ce look trebuie să aibă când vă depășește pe autostradă.

Super bolidul cu look incendiar este înmatriculat în Londra, dar proprietarul nu pleacă niciodată din țară fără el. Acest meteorit SLR este ca o carte de vizită pentru el. O carte de vizită pe care doar o arată, fără să o dea vreodată.

 

Comentati?

Your email address will not be published.