Mercedes-Benz Sprinter livreză prăjituri

,
1.4K 0

O patiserie din Aachen, Germania, se bazează pe van-urile de la Mercedes-Benz de mai bine de trei decenii. Vehiculele Sprinter pe care patronul le folosește pentru afacerea sa, acoperă anual 260 000 de kilometri, iar perioada Crăciunului este, de departe, cea mai aglomerată. Compania livrează anul 250 de tone de produse de patiserie unor companii și clienți particulari din lumea întreagă.

Sărbătorirea Crăciunului fără un desert deosebit este inimaginabil. Patiseria tradițională Nobis Printen se bazează pe o flotă de vehicule Mercedes-Benz pentru a livra prăjituri pretutideni pe glob. Anul acesta, 17 Mercedes-uri Sprinter pornesc la drum, pentru a asigura proviziile necesare pentru 40 de companii și magazine din zona Aachen.

Este o afacere de familie, condusă de Michael Nobias și fondată în 1858, care ajunge acum la 250 de tone de produse pe an. Cutii pline de prăjituri sunt expediate până în Japonia, Brazilia, Statele Unite și Australia, cererea crescând vertiginos în perioada Crăciunului.

Mercedes-Benz Sprinter

Relația dintre patiseria Nobis și vehiculele Sprinter se bazează pe încredere. “Folosim aceste mijloace de transport de 20 de ani, pentru că apreciem calitatea, dotările tehnice și modul în care rezistă de-a lungul timpului “, spune Michael Nobis.

Peste trei milioane de vehicule Mercedes-Benz Sprinter au fost vândute în peste 130 de țări din momentul în care modelul a venit pe lume, în 1995.

Comentati?

Your email address will not be published.