Când jocurile devin realitate – Forza Motorsport 6

,
1.32K 0

Uneori, visele se îndeplinesc. Iar jocurile devin și ele realitate. S-a întâmplat pentru deja celebrul paznic de noapte de la Muzeul Mercedes-Benz, Uke. A urcat la volanul unui bolid, Mercedes-AMG 190 E 2.5 Evolution II și s-a luat la întrecere cu amicul său.

Amicul și acum rivalul lui Uke, Etienne, a ales un SLS AMG GT3 Black Falcon pentru cursa virtuală Forza Motorsport 6. Premiul pentru câștigător va fi o sticlă de șampanie. Uke fură startul chiar înainte de a urca la volan. Paznicul de noapte pornește în cursă înainte ca Etienne să închidă portiera gullwing.

„Ce avans ai?”, întreabă Etienne, cu puțin înainte de a-și izbi SLS-ul de gardul de protecție. Și face asta iar și iar.

„Ce faci, vrei să parchezi?”, îl întreabă Uke ironic. „Trebuie să conduci, nu să parchezi.”

https://www.youtube.com/watch?v=zl-BN2WkyAo

Nu vom dezvălui numele câștigătorului cursei virtuale Forza Motorsport 6, veți fi nevoiți să-l aflați singuri.

Dar tot ce vă utem spune este că pilotul de Formula 1 David Coulthard apare din senin și schimbă sticla de șampanie a câștigătorului cu o fotografie a aceleiași sticle.

La final, Uke le cere telespectatorilor să voteze elementele potrivite pentru mașina pe care o inventează el în acest an aniversar: 130 de ani de la inventarea automobilului de către Karl Benz și 10 ani de când Muzeul Mercedes-Benz și-a deschis porțile pentru prima oară.

Comentati?

Your email address will not be published.