Când jocurile devin realitate – Forza Motorsport 6

,
1.24K 0

Uneori, visele se îndeplinesc. Iar jocurile devin și ele realitate. S-a întâmplat pentru deja celebrul paznic de noapte de la Muzeul Mercedes-Benz, Uke. A urcat la volanul unui bolid, Mercedes-AMG 190 E 2.5 Evolution II și s-a luat la întrecere cu amicul său.

Amicul și acum rivalul lui Uke, Etienne, a ales un SLS AMG GT3 Black Falcon pentru cursa virtuală Forza Motorsport 6. Premiul pentru câștigător va fi o sticlă de șampanie. Uke fură startul chiar înainte de a urca la volan. Paznicul de noapte pornește în cursă înainte ca Etienne să închidă portiera gullwing.

„Ce avans ai?”, întreabă Etienne, cu puțin înainte de a-și izbi SLS-ul de gardul de protecție. Și face asta iar și iar.

„Ce faci, vrei să parchezi?”, îl întreabă Uke ironic. „Trebuie să conduci, nu să parchezi.”

Nu vom dezvălui numele câștigătorului cursei virtuale Forza Motorsport 6, veți fi nevoiți să-l aflați singuri.

Dar tot ce vă utem spune este că pilotul de Formula 1 David Coulthard apare din senin și schimbă sticla de șampanie a câștigătorului cu o fotografie a aceleiași sticle.

La final, Uke le cere telespectatorilor să voteze elementele potrivite pentru mașina pe care o inventează el în acest an aniversar: 130 de ani de la inventarea automobilului de către Karl Benz și 10 ani de când Muzeul Mercedes-Benz și-a deschis porțile pentru prima oară.

Comentati?

Your email address will not be published.