Larte Design transformă un V-Class într-un avion particular pe șosea

,
2.71K 0

Mercedes-Benz V-Class a fost transformat într-un avion particular pe roți de către Larte Design și a primit și o nouă denumire: este acum Mercedes-Benz V-Class Black Crystal. Compania de tuning a pus în minivan-ul de la Mercedes materiale exclusiviste pentru a-i lăsa cu gura căscată pe viitorii clienți.

Piele de cea mai înaltă calitate și finisaje din lemn cu aspect de marmură și-au găsit locul în cabina de clasa întâi. Interiorul a fost amenajat cu ajutorul celor de la Klassen, cu scopul de a pune pe șosele cel mai luxos mijloc de transport sub forma unui V-Class. Un ecran LCD uriaș, un sistem audio Alpine, un minibar în stilul celor aflate la bordul aeronavelor de lux, măsuțe retractabile, prize mascate în paneluri, draperii și un seif biometric (deschidere cu amprentă) au fost instalate la bordul mașinii. Patru scaune extensibile din piele bej vor asigura pasagerilor confortul garantat de companiile aeriene de lux.

Larte Design Mercedes-Benz V-Class Black Crystal

În momentul în care prețioșii pasageri vor ieși din vehicul, vor fi uluiți să vadă bodykit-ul senzațional care schimbă total înfățișarea minivanului de la Mercedes. Acest bodykit include o grilă frontală care prezintă logo-ul companiei, celebra potcoavă norocoasă, și o bară față personalizată, cu inserții din cristale, făcînd aluzie la denumirea pachetului de tuning. Toate elementele adiționale sunt lucrate în materiale compozite și fibră de carbon. Mașina a fost urcată pe jante mai mari din aliaj.

Larte Design nu s-a atins de motorul Mercedes-ului. Mai multe transformări estetice se vor înfățișa celor care vor trece pragul Salonului Auto de la Geneva, care își deschide porțile pe 3 martie.

Comentati?

Your email address will not be published.