Mercedes-Benz V-Class 2016 și noua linie de echipare Exclusive

,
2.29K 0

O nouă linie de echipare Exclusive a fost adăugată gamei Mercedes-Benz V-Class 2016. Așa cum sugerează denumirea sa, noua versiune se poziționează în fruntea gamei și vine cu dotările de lux corespunzătoare. 

Noul Mercedes-Benz V-Class Exclusive își va răsfăța pasagerii cu scaune electrice confort îmbrăcate în piele nappa neagră sau bej mătase, cu funcții de încălire și ventilație, plafon Dinamica negru sau culoarea porțelanului, cotiere îmbrăcate în piele și finisaje din aluminiu mat.

Printre dotările standard, regăsim suporturi de pahare cu iluminare LED, port USB, card de memorie SD, un sistem de sunet Burmester cu 16 boxe ultra-performante și un nou acoperiș panoramic glisant în partea din față și fix în partea din spate.

Admirat de la exterior, noul Mercedes-Benz V-Class Exclusive va fi ușor de remarcat grație jantelor sale din aliaj de 19 inchi, care completează suspensia sport standard. În plus față de sistemele Attention Assist și Crosswind Assist, producătorul auto oferă și Active Parking Assist cu o cameră cu unghi de rotație de 360 de grade.

De asemenea standard la Mercedes-Benz V-Class Exclusive (și opțional la celelalte versiuni V-Class) este consola centrală de mari dimensiuni care prezintă compartiment frigorific și suport pentru iPad, amplasat pe cotiera dintre scaunele din față.

Evident, Mercedes oferă și pachetul AMG Line, cu jante AMG de 19 inchi, șorțuri față și spate cu o înfățișare nouă și un spoiler lip adițional, dar și bare laterale distinctive.

Dacă întrebi de preț, înseamnă că nu-ți permiți să o cumperi. Chiar și așa, vă vom face pep lac și vă vom spune că noul Mercedes-Benz V-Class Exclusive are un preț de pornire de 73.911 de euro (82.435 de dolari) pe piața germană.

Comentati?

Your email address will not be published.