Sir Elton John își vinde limuzina Mercedes S600L

,
1.26K 0

Cum să vinzi un Mercedes de 15 ani cu peste 100 000 de euro? Ei bine, e floare la ureche, dacă mașina i-a aparținut lui Sir Elton John. Cântăreț și compozitor, britanicul își vinde Mercedes-ul S600L.

Legenda muzicii britanice a cumpărat acest Mercedes-Benz S600L în 2000. L-a condus și a fost plimbat în el mai bine de 80 500 km și a fost singurul proprietar al vehiculului care va fi scos la licitație pe 25 iulie.

Elton John Mercedes S600L

Șeful Centrului de Licitații Silverstone nu a fost niciodată mai fericit: “Cu doar 80 500 km la bord și cu asemenea personalitate ca proprietar – Sir Elton John – această mașină reprezintă visul oricărui colecționar. Sunt entuziasmat să pot propune acest vehicul legendar viitorului proprietar”, spune Nick Whale.

Un motor V12 de 5,8 litri cu o viteză maximă de 250 km/h l-a ajutat pe interpretul hitului “I’m Still Standing” să ajungă mereu la timp pe scenă.

Elton John Mercedes S600L

Și știm foarte bine că tuturor vedetelor le place să-și personalizeze limuzinele în așa fel încât să se simtă super răsfățate la interior. Așa că nici această mașină nu duce lipsă de elemente de lux care să facă orice călătorie mai confortabilă și mai… VIP. Geamurile fumurii au ținut blitzurile fotografilor la distanță de prețiosul pasager. Mașina vine cu frigider, televizor, scaune din piele albă cu sistem de încălzire și răcire. Iar Mercedes-ul S600L arată impecabil și funcționează la fel.

Artistul “Made in England” vrea probabil acum un alt vehicul “Made in Germany”. Poate vă doriți un Maybach, Sir? Vine băiatu’!…

 

Sursă: Western Morning News.

Comentati?

Your email address will not be published.