Stele în pericol. Va reuși prințul Mercedes-AMG GT să le salveze?

,
1.42K 0

A fost odată ca niciodată un tânăr erou, Mercedes-AMG GT, care a pornit într-o călătorie către ținuturi îndepărtate. Chemat de o dorință de a o impresiona pe cea mai frumoasă prințesă, voia să călătorească spre locuri magice. Locuri unde creaturi fantastice aleargă libere.

Dar fiecare poveste are un personaj negativ. Așa că prințul nostru a dat peste vrăjitorii acelui ținut îndepărtat. Vrăjitori care capturează stelele. Așadar toate stelele, dar și el, prințul cu stea în frunte, se aflau în pericol. Cum va reuși eroul nostru să scape de vrăjitori? Urmăriți povestea!

https://www.youtube.com/watch?v=PJn0a2jGHng

Fii isteț și fii rapid, afundă-te în umbre și înfruntă ceața deasă. Era singurul mod ca să-și înfrângă dușmanii. Toate stelele au fost salvate. Dar oare prințesa se va căsători cu prințul? Poate că trebuie să așteptăm următoarea poveste de la Mercedes-Benz pentru a afla.

Decorul pentru poveste despre călătoria mistică spre ținuturi magice și periculoase este Parcul Europa din Germania. Clipul a fost filmat pe parcursul evenimentului care are loc anual sub titulatura “O noapte în parc”. În cadrul acestui eveniment, jurnaliști auto din întreaga lume au șansa să conducă și să fotografieze mașinile pe aleile întunecate în decorul nocturn, care ar da fiori oricui.

Mercedes AMG GT Catching Stars

Este cel mai mare parc de distracții din Germania și al doilea din Europa, după Disneyland-ul parizian. Nu mai puțin de 5 milioane de viziatori îi trec porțile anual. Iar roller coaster-ul pe care l-ați văzut la începutul clipului este doar unul dintre cele douăsprezece care se află în parc.

 

Comentati?

Your email address will not be published.