Dați-mi și mie vreo două locuri de parcare! Trebuie să-mi parchez Maybach-ul!

Mercedes-Maybach S600 Pullman
,
1.4K 0

6.449 mm. Nu e un camion, este un Maybach! The Mercedes-Maybach S600 Pullman a fost surprins în Germania ocupînd două locuri de parcare. Deci cât de mare este garajul dumneavoastră?

Înainte să comandați versiunea Pullman a Mercedes-ului Maybach, nu ați vrea, înainte de orice gest nesăbuit, să vă mai măsurați o data garajul sau locul de parcare? Sunt suficient de mari pentru această limuzină care arată de parcă nu se mai termină? Dacă nu, poate îl rugați pe vecinul să vă acorde o parte din spațiul său. Cine știe, poate că el conduce un smart. Viitorul dumneavoastră Pullman este cu 1.046 mai lung decât un Maybach obișnuit. Și ampatamentul a crescut cu 1.053 mm, până la 4.418 mm, oferind un spațiu de neegalat pentru prețioșii pasageri din spate.

Vechiul nostru amic Walko a fost omul care a filmat aceste imagini cu limuzina super lungă și super luxoasă într-o parcare din Stuttgart. Nimeni nu mai are loc să parcheze în spatele ei, poate nici chiar o bicicletă!

Odată ce șoferul a părăsit mașina, vânătorul de mașini a reușit să filmeze și dincolo de geamuri, ca să ne arate cel mai luxos interior construit vreodată de Mercedes-Benz, totul îmbrăcat în cea mai fină piele. Clienții pot alege o dispunere față în față a locurilor, dincolo de geamul electric despărțitor pe care se află instalat un monitor de 18,5 inchi. Alternativ, există disponibilă și o dispunere clasică a fotoliilor care se pot înclina până la 43,5 grade.

Mașina prezentată pentru prima oară la salonul auto de la Geneva de anul acesta și care apare în acest clip este propulsată de un motor V12 biturbo de 6,0 litri, care dezvoltă 530 CP și un cuplu de 830 Nm.

Comentati?

Your email address will not be published.