TEASER: Interiorul noului S-Class Cabrio dezvăluit

,
1.93K 0

Mercedes-Benz S-Class Cabrio se apropie tot mai mult de premiera sa care va avea loc la Frankfurt. Până atunci, puteți să vă bucurați privirile cu prima fotografie oficială a interiorului.

Vag inspirat de S-Class Coupe, noul S-Class Cabrio se alătură eșalonului de top, completînd ceea ce reprezintă cea mai extinsă serie de lux din industrie.

Dacă aveți impresia că Mercedes este un deschizător de drumuri cu cel mai mare vehicul decapotabil, mai gândiți-vă. Noul S-Class Cabrio urmează o linie a decapotabilelor de lux cu stea în frunte. E adevărat, au trecut mai bine de patru decenii de când o decapotabilă Mercedes de clasă mare bazată pe S-Class a venit pe lume. Vehiculul în cauză este seria W111-W112, produs între 1961-1971 și expus aici alături de noul S-Class Cabrio.

Mercedes-Benz S-Klasse Coupé Cabrio ( A 217 ) 2015

Deși acoperișul rămâne ascuns sub husa sa de piele neagră, putem afirma că noul S-Class va veni cu un acoperiș convențional din textil. Soluția unui acoperiș retractabil a fost scoasă din cărți din motive de mărime și greutate.

În afară de așteptările mari, Mercedes nu putea omite să alimenteze buna dispoziție a clienților bogați, dotînd noul S-Class Cabrio cu unul dintre cele mai avansate sisteme de climatizare din industrie. Confortul la cel mai înalt nivel va fi transformat în realitate grație sistemului pentru devierea vântului AIRCAP, funcționînd în tandem cu deja celebra funcție de încălzire la nivelul gâtului AIRSCARF și cu scaunele și cotierele încălzite.

Înfățișarea noului S-Class Cabrio nu mai este un secret. Prima schiță oficială a dezvăluit deja că liniile sale senzuale for fi practic preluate direct de la modelul Coupe. Acoperișul fix a dispărut, iar dimensiunile sunt, evident, ușor modificate, în strânsă legătură cu reconfigurarea părții posterioare și a capacului portbagajului.

Mercedes va oferi decopotabila de mari dimensiuni doar cu motorizare V8, în două versiuni familiare alocate modelului S-Class Cabrio. Acestea sunt motorul biturbo de 4,7 litri, creditat cu 455 CP și 700 Nm (449 CP și 516 lb-ft pentru piața americană) și vârful de gamă, versiunea AMG, cu un motor de 5,5 litri și 577 CP.

Startul vânzărilor este programat pentru începutul anului viitor, la scurt timp după debutul său care va avea loc la salonul auto de la Frankfurt, în septembrie.

Comentati?

Your email address will not be published.