Mercedes-AMG GT R creează dependență! Campionul mondial Hamilton vrea o ediție specială

,
1.81K 0

Dați-i un Mercedes-AMG GT R, știe el ce are de făcut! Se descurcă, doar e campion mondial! După ce a fugărit “Bestia Verde” prin “Iadul Verde”, Lewis Hamilton se gândește acum la proiectarea unui model special, care să-i poarte numele.

“Atunci când mi-au adus prima dată un AMG GT R, mi-au venit o grămadă de idei! Vorbeam cu Tobias (n.r. Tobias Moers, șeful AMG): ‘Aveți la dispoziție toată tehnologia asta din Formula 1 și aveți un campion mondial care vă conduce mașina, haideți să facem ceva împreună”, a declarat Hamilton pentru Top Gear, fără falsă modestie. Și până la urmă, de ce ar fi modest? Doar este triplu campion mondial! Lewis Hamilton a fost cel care a îmblânzit bestia în ziua premierei mondiale, vinerea trecută la Brookland, în Marea Britanie.

Mercedes-AMG-GT-R-210

“La un moment dat, voi dori să-mi proiectez prima mașină cu AMG, cum ar fi un GT LH sau ceva de genul acesta. O serie ediție limitată, pe care să o pot testa, să o pot seta și asupra căreia să pot decide direct și în privința design-ului. Atunci când, în sfârșit, AMG îmi va asigura buget pentru așa ceva!”, și-a exprimat Hamilton nerăbdarea după ce a coborât din bolidul propulsat de motorul V8 biturbo de 4,0 litri.

Dar se pare că șefii de la AMG nu sunt la fel de nerăbdători să-i dea mână liberă lui Lewis Hamilton pentru ca acesta să-și poată construi propria versiune GT R. Sunt prea ocupați să testeze GT-ul cu acoperiș textil, programat să fie prezentat spre finele anului și să ajungă pe șosele la începutul anului viitor.

Dar înainte de a vedea GT-ul decapotabil, vă invităm să-l urmăriți pe Lewis Hamilton la volanul “Bestiei Verzi”.

 

Comentati?

Your email address will not be published.