Faceți cunoștință cu o mașină nebună: Mercedes-AMG GT Posaidon cu 700 CP

,
1.44K 0

Puterea este totul. Acest lucru este dovedit și de supercarul Mercedes-AMG GT Posaidon, cu plusul său nebunesc de putere, care ajunge acum la 700 CP.

Mercedes-AMG GT nu este suficient de puternic? Exact la asta s-au gândit experții de la Posaidon când au decis să dribleze cu senzaționalul V8 biturbo și să ducă puterea motorului până la cer.

Și nu vorbim despre cai verzi pe pereți nici când pomenim un GT standard. În versiunea standard, cel mai recent supercar de al Mercedes oferă nu mai puțin de 462 CP. Pentru și mai multă putere, clienții ar trebui să bifeze căsuța pentru Mercedes-AMG GT S, o mutare care le asiguă 510 CP practic din același motor V8 de 4,0 litri. Chiar și așa, cei de la Posaidon sunt de părere că tot nu pare convingător.

Versiunea Mercedes-AMG GT în viziunea tuner-ului german se numește GT RS 700 și vine cu puterea susmenționată de 700 CP. Turbocompresoare mai mari, un răcitor pe comandă, evacuări sport și evident, un management al motorului recodat se află pe lista modificărilor operate de Posaidon.

posaidon-mercedes-amg-gt-5

Cuplul este limitat la 750 Nm. Și care este celebrul interval în care face sprintul de pe loc și până la 100 km/h, ați putea întreba? Ar fi 3,2 secunde, ceea ce înseamnă cu peste jumătate de secundă mai rapid ca versiunea S. Viteza maximă este de 349 km / h. Nu-I rău. Nu-i rău deloc, trebuie să recunoaștem.

Comentati?

Your email address will not be published.