Mercedes-AMG C 63 S Coupe apare în Forza Motorsport 6 pe Xbox One

,
1.25K 0

Fanii Forza Motorsport 6 pe Xbox One au acum șansa să testeze noul Mercedes-AMG C 63 S Coupe, vedeta unui pachet exclusiv de upgrade disponibil pentru simulatorul de curse auto.

Mașinile puternice de la Mercedes pot fi conduse virtual, dar foarte interactiv, de-a lungul circuitelor celebre din lumea întreagă, cum ar fi Nurburgring, Hockenheim sau Le Mans. Iar C 63 S Coupé nu este singur, pentru că alte 14 modele Mercedes apar și ele în acest joc. Mercedes-AMG GT, versiunea AMG a Clasei A, legendarele modele gullwing 300 SL și SLS AMG sunt toate gata de acțiune.

“Forza Motorsport 6” include curse cu 24 de concurenți de-a lungul a 26 de circuite celebre și vine cu elemente cu adevărat inovatoare, cum ar fi rularea în condiții de precipitații cu bălți 3D și curse pe timp de noapte, care îi pun pe fani în situații riscante și îi fac să simtă intensitatea din lumea sporturilor cu motor.

Pentru a marca debutul noului Mercedes-AMG C 63 S Coupé în Forza Motorsport pe Xbox One, programat de către echipa de dezoltare de la Microsoft în studiourile Turn 10, Mercedes a publicat o serie de scene dinamice din timpul unei curse. Filmate special pe un aerodrom părăsit, aceste scene alternează cu imaginile geniale din punct de vedere grafic ale mașinii din cadrul jocului.

Punctul culminant de la final este predarea cheilor vehiculului chiar de către experimentatul fost pilot din Formula 1 Karl Wendlinger, acesta eliberînd cockpit-ul real pentru un gamer Forza: http://mb4.me/forza6.

Comentati?

Your email address will not be published.