Micul smart ajunge mare în America

,
1.75K 0

Cea mai mică dintre mașini ajunge mare într-un oraș mare. Clipurile promoționale arată smart-ul alergînd prin tot felul de orașe, inclusiv prin gigantul Washington. Cu un preț de pornire de la 14,650 de dolari în Statele Unite, smart pare să fie o idee excelentă și peste Ocean.

city smart Manifesto

Reclama „city smart Manifesto” arată smart-ul fortwo cabriolet în orașe fierbinți. În orașe tari. În orașe în care se încalcă regulile. În orașe întunecate. În orașe în care este imposibil să parchezi. În orașe eco. În orașe cu zile însorite. În orașe fericite. În orașe active. În tot felul e orașe. O mașină concepută cu gândul la orașe. Unii ar putea să o considere o nebunie. Noi o putem numi smart. Smart de oraș.

Este suficient de mică, de deșteaptă și de interesantă, de colorată, de stilată și de tehnică, de energică, eficientă și solidă pentru a face față provocărilor apărute pe străzile oricărui oraș.

Întoarcerea

Două smart-uri fortwo rulează în paralel, apoi întorc încrucișat chiar dincolo de esplanada Capitoliuluii din Washington „Se întoarce mai rapid ca politicienii”, spune reclama.

Descrierea clipului adaugă: atât de agil, încât poate întoarce pe o monedă… Cu un So nimble, it’ll turn on a dime… Cu un unghi de bracaj de numai 6.95 m, nici nu e prea departe de diametrul unei monede. Este atât de eficient, încât îl și alimentezi cu benzina plătită cu o monedă.

Abrupt

smart fortwo o ia la deal, toba coboară abia descărcată din portbagajul unui SUV o ia la vale. “Smart (inteligent) în orice poziție”, susține clipul promotional care promovează mașina mică, dar cu formă perfectă, plină de inovații – cum ar fi funcția Hill-Start Assist – care te ajută să treci cu bine de rampele și pantele orașelor.

Bizar

O fată care arată ca și cum abia a ieșit de la bibliotecă, ascultînd muzică hard rock cu volum dat la maxim în smart-ul său minuscul. Ceva mai bizar de atât nu există! Dar sistemul audio JBL, care face geamurile clădirilor să vibreze, transformă micuțul automobil într-o mașină plină cu o listă uriașă de dotări.

Comentati?

Your email address will not be published.