Ediție specială Mercedes-AMG A 45 pentru a sărbători anul senzațional din Formula 1

,
1.46K 0

Mercedes-AMG sărbătorește titlul adjudecat anul acesta atât la constructori, cât și la piloți în campionatul mondial de Formula 1 cu o ediție specială Mercedes-AMG A 45 4MATIC.

Succesele importante trebuie să primească o recompensă pe măsură. Și astfel își face apariția ediția exclusivă A-Class, care vine și cu o denumire pe măsură: Mercedes-AMG A 45 4Matic MERCEDES AMG PETRONAS 2015 World Champion Edition.

Aceasta vine cu o folie specială verde petrol și elemente de decor negre în stilul abordat de monopostul învingător F1 W06 HYBRID. O altă caracteristică este genialul pachet aerodinamic, care include acum un difuzor mai mare, dar și un eleron pe acoperiș, în partea din spate, toate inspirate de trucurile aerodinamice din Formula 1.

Mercedes-AMG A 45 4MATIC Champions Edition

Trei culori sunt disponibile pentru exteriorul ediției speciale A-Class: mountain grey metallic, designo mountain grey magno și polar silver metallic. Jantele de 19-inch cu spițe încrucișate în gri titaniu și flanșele jantelor verde petrol sunt dotări standard, alături de pachetul Night, scaunele AMG Performance, pachetul AMG Exclusive plus pachetul AMG DYNAMIC PLUS.

La interior, A 45 este diferențiat printr-un logo special amplasat pe capacul torpedoului, acesta reprezentînd înscrisul oficial MERCEDES AMG PETRONAS Formula One Team, în combinație cu cusăturile fine verde petrol pe volanul ultraperformant, pe cotiere și pe bord. Scaunele sport Performance îmbrăcate în piele/microfibră DINAMICA prezintă un design exclusiv în dungi, plus centuri care vin tot cu dungile verde petrol.

Puterea rămâne neschimbată la 381 CP, suficient pentru ca Mercedes-AMG A 45 4MATIC să-și păstreze titlul de cea mai puternică mașină compactă din lume. Chiar și în versiunea standard, A 45 primește tracțiune integrală și un diferențial autoblocant pe puntea din față.

Ediția specială Mercedes-AMG A 45 4Matic costă 65.402,40 de euro (TVA 19% inclus) pe piața germană sau 66.818,50 de euro când se comandă vopseaua mată designo mountain grey magno.

Comentati?

Your email address will not be published.