Poveste de toamnă. Mercedes-Benz GLE 350d 4MATIC

Mercedes-Benz GLE
,
1.88K 0

A fost odată ca niciodată, într-un ținut îndepărtat, un castel de marmură, în care locuia un tânăr print. Numele lui era Mercedes-Benz GLE 350d 4MATIC. Prietenii îl strigau simplu “GLE”, dar dușamnii… ah, dușmanii nu-l strigau deloc. Le era prea frică de el.

Povestea merge mai departe. O poveste de iarnă conturată prin imagini de către un tânăr fotograf talentat din domeniul auto, Peter Mosoni. El a fost cel care a dus regalul Mercedes-Benz GLE 350d 4MATIC acolo unde îi este locul: la castel.

Mercedes-Benz GLE 350d 4MATIC

Avînd castelul Brunszvik din Martonvasar pe fundal, Mercedes-Benz GLE 350d 4MATIC se simte ca acasă și se potrivește perfect cu peisajul, exact așa cum ar face-o în orice locație cu trecut nobil.

Lansat anul acesta, în martie, la Salonul Auto de la New York, Mercedes-Benz GLE, cunoscut anterior sub denumirea de ML, prezintă o parte frontal agresivă, o bară nouă, o capotă cu un nou profil, dar și stopuri și faruri cu tehnologie LED.

Mercedes-Benz GLE 350d 4MATIC

La interiorul, SUV-ul de la Mercedes a suferit, de asemenea, o transformare majoră, venind acum cu un nou ecran multimedia de 7 inchi cu tehnologie touch în consola centrală și un volan nou-nouț.

Cu iarna la doar câteva ore disanță, încă au mai rămas peisaje colorate pentru a contura această poveste de toamnă. Castelul strălucitor nu eclipsează SUV-ul Mercedes, chiar din contră. Îi scoate în evidență profilul robust, dar elegant.

Sesiunea foto a fost comandată de o reprezentanță auto din Ungaria, care intenționează să promoveze cele mai interesante locații din Budapesta și din jurul orașului, dar mai ales SUV-ul Mercedes-Benz GLE 350d 4MATIC.

Sursă foto: Peter Mosoni.

Comentati?

Your email address will not be published.