Mercedes GLE va avea parte de un nou rival. Lexus RX 2016, promovat înainte de New York

Lexus RX
,
1.65K 0

Noul Lexus RX va fi dezvelit luna viitoare la salonul auto de la New York, aceeași locație care va găzdui și debutul SUV-ului Mercedes GLE reîntinerit.

Primim astăzi un instantaneu care promovează o mică parte a spatelui mașinii, ușor mascat. După o privire mai atentă, fotografiile confirmă că cea de-a patra generație RX va veni cu linii mai ferme și un profil aerodinamic care imită plafonul unui coupe sportiv.

RX de la Lexus este cel mai bine vândut SUV pe piața americană. Are, așadar, așteptări mari. Mașina va fi un pic mai mare, oferind mai mult spațiu și o experiență confortabilă la condus.

Ar trebui să fie propulsat de noul V6 de 4.0 litri, capabil să dezvolte nu mai puțin de 350 CP și 430 lb-ft (580 Nm). În ciuda cilindreei mai mari, Toyota promite eficiență superioară și cifre de consum mai bune. Aisin va oferi cutia automată de ultimă oră, cu 8 trepte. Versiunile hibride vor fi disponibile încă de la început.

Noul Lexus RX își va face debutul pe 1 aprilie în cadrul show-ului de la New York, iar mai multe informații vor fi făcute publice în apropierea datei evenimentului.

 

Comentati?

Your email address will not be published.