Mercedes-Benz GLE calificat pentru premiul TOP SAFETY PICK+

,
1.48K 0

Mercedes-Benz GLE 2016 s-a calificat în faza finală pentru a obține premiul TOP SAFETY PICK+, în urma unor teste derulate de Institutul pentru Siguranța Autostrăzilor. SUV-ul de lux a punctat decisiv datorită sistemelor de siguranță cu care este dotat.

Sistemul de frânare Pre-Safe Brake a dus SUV-ul Mercedes-Benz GLE în topul ierarhiei celor mai sigure vehicule din lume.

Dar chiar și fără a fi dotat cu această funcție, GLE a reușit să evite o coliziune la testul derulat pe circuit, la o viteză de 12 mph (20 km/h). În cazul testului care a implicat o viteză de 25 mph (40 km/h), sistemul Pre-Safe Brake a reușit să reducă viteza cu 24 mph (38,6 km/h), aproape oprind mașina.  Sistemul opțional de siguranță include și o avertizare în privința coliziunilor frontale, care îndeplinește cerințele impuse de Administrația Națională a Siguranței Traficului pe Autostrăzi.

GLE-Class s-a descurcat foarte bine și pe parcursul altor teste care au implicat și verificarea rezistenței părții frontale, a lateralelor, a acoperișului, dar și a tetierelor.

Pentru a se califica pentru premiul TOP SAFETY PICK+, un vehicul trebuie să obțină un punctaj bun în cadrul celor cinci teste la care este supus și trebuie să integreze un sistem de prevenire a coliziunilor frontale, care să obțină, la rândul său, un rezultat bun la testele la care este supus.

Comentati?

Your email address will not be published.