Regatul zăpezii – Mercedes-Benz GLE 400 Coupe înfruntă Alpii Elveției

,
2.08K 0

Jumătate de glob a fost acoperită cu straturi strălucitoare de zăpadă, iar Mercedes-Benz GLE 400 Coupe nu s-a putut abține. Pur și simplu, a trebuit să iasă la joacă. Iar tânărul fotograf german Sascha Humpel i-a dat o mână de ajutor. I-a oferit locul de joacă perfect.

Mercedes-Benz GLE 400 Coupe a pornit la răsărit, pierzîndu-se în lumea de zăpadă atunci când primele raze ale soarelor au invadat-o. Plutind deasupra drumurilor înghețate din Alpii Elveției, GLE Coupe strălucește ca ultimele stele ale nopții reci de iarnă, habitaclul său confortabil devenind o constelație în sine.

Winter Wonderland Mercedes-Benz 400 GLE Coupe (5)

Tânărul fotograf german Sascha Humpel și tânărul de la Stuttgart, Mercedes-Benz GLE 400 Coupe, s-au distrat pe cinste în timpul exclusivistei ședințe foto realizate pentru programul #MBsocialcar.

Familiarizat deja cu cele mai bune unghiuri ale mașinii, artistul care locuiește la Frankfurt și-a forțat companionul motorizat la maximum, pentru a surprinde momentele captivante ale răsăritului invernal. Răsfoiți galeria foto pentru a vedea rezultatul aventurii lor.

 

Comentati?

Your email address will not be published.