Nico Rosberg – Nu degeaba e printre favoriții la titlu

,
1.46K 0

Nu este degeaba unul dintre favoriții sezonului de Formula 1! Nico Rosberg se trage tare. De la Barcelona, pilotul neamț a zburat direct în Suedia, ca să ia parte de la Mercedes-Benz Winter Driving Event.

Vicecampionul din Formula 1 a acceptat provocarea de a conduce pe gheața suedeză. Pilotul Mercedes AMG Petronas a urcat, pentru început, la volanul unui C 63 AMG, apoi a ales un A 45 AMG. Neamțul de 29 de ani a condus în lateral și s-a dat mare cu un derapaj controlat prelungit la maximum. Din fericire pentru el, manevrele au fost făcute pe o suprafață acoperită cu gheață, la 53 de kilometri de Cercu Arctic. Atlfel probabil că pneurile lui ar fi laut foc!

Nico Ice Driving3

Pe teritoriu suedez, fiul campionului mondial din Formula 1 din 1982, finlandezul Keke Rosberg, a dat nas în nas cu un alt finlandez. Nico Rosberg și Mika Hakkinen au schimbat impresii despre experiența care le-a înghețat sângele în vine, la propriu.

Nico and Hakkinen 2

În Suedia, acolo unde temperaturile pe timp de iarnă au valori cu minus, Nico Rosberg a simțit diferența de 20 de grade Celsius, după ce a testat în Barcelona, acolo unde a venit de multă vreme primăvara.

Dumincă, Rosberg va pleca deja spre Melbourne, exact așa cum anunță și el în clip, cu o săptămână înainte de prima cursă a sezonului, Marele Premiu al Australiei. La scurt timp după testele de iarnă, Nico vorbea despre sine la persoana a treia:

“Nico Rosberg este determinat să-l învingă pe campionul mondial Lewis Hamilton în cursa pentru titlu. Nico Rosberg a fost întărit de înfrângerea de anul trecut. Acum este mai isteț, pentru că a învățat mult anul trecut”, a declarat neamțul.

Nico Ice Driving2

După ce a avut de-a face cu gheața și zăpada, monopostul de Formula 1 n-ar trebui să-i dea bătăi de cap vicecampionului, în acest sezon. Ambii piloți de la Mercedes AMG Petronas, Nico Rosberg și Lewis Hamilton, aleargă și anul acesta după titlu.

Comentati?

Your email address will not be published.