Arnold “Terminator” Schwarzenegger adoră Formula 1: “Mă voi întoarce!”

Din culisele Marelui Premiu al Australiei
,
1.54K 0

Poate că nu a fost una dintre cele mai interesante curse din istoria, dar cu siguranță, ce s-a întâmplat în culisele Marelui Premiu al Australiei și pe lângă circuit, a fost cu siguranță captivant. Australienii i-au primit cu brațele deschise pe câștigătoarea Oscarului Charlize Theron și pe fostul Terminator, Arnold Schwarzenegger.

Cei de la Mercedes nu s-au stresat prea tare, dar a fost o zi grea pentru reporterul de ocazie Arnold Schwarzenegger. Fostul guvernator al Californiei i-a intervievat pe piloții care au încheiat cursa pe podium. Campionul mondial în vârstă de 30 de ani, Lewis Hamilton a fost super entuziasmat să se afle față-n față cu Termiantor, în timp ce oamenii îi strigau numele actorului: “Arnie, Arnie, Arnie!”

Arnold not tall

Lewis Hamilton îi spune lui Arnold Schwarzenneger: “Credem că ești mai înalt!”

Dar Lewis Hamilton nu a jucat deloc cartea diplomației și i-a spus lui “Arnie”, care are acum 67 de ani și poate un gabarit un pic depășit: “Sunt onorat să fiu aici. Și în Terminator păreai mai înalt!”

Schwarzenegger i-a spus învingătorului de la Melbourne: “Lasă-mă să ghicesc! Dacă te întreb despre ce vei face în Malaezia, vei spune Mă voi întoarce!

Dar Terminatorul nu a primit toată atenția australienilor. Actrița Charlize Theron, născută în Africa de Sud, a impresionat asistența purtînd un costum alb, elegant, și ruj roșu aprins.

Charlize Theron

Charlize Theron a făcut o greșeală de jumătate de miliard de dolari. A încurcat numele companiei căreia îi face reclamă.

Câștigătoare a premiului Oscar, Charlize s-a aflat în Australia alături de partenerul său, actorul Sean Penn, pentru a-și face apariția la evenimentele organizate de o companie care o plătește cu 500 de milioane de dolari. Dar nici chiar suma asta nu-i ajută memoria. Din păcate pentru ea și pentru brand-ul pe care îl reprezintă pentru jumătate de miliard de dolari, actrița a greșit numele companiei, spunînd “Capitol Hill” în loc de “Capital Brand”.

“Chiar sunt fericită să mă aflu aici, pentru că iubesc Australia și nu am prea avut ocazia să petrec mult timp la Melbourne”, a spus blonda din Africa de Sud.

În schimb, Charlize a făcut o mișcare înțeleaptă să recunoacă faptul că nu se pricepe la Formula 1: “Nu prea știu multe despre acel sport, așa că nu pot să spun nimic fără să mă și fac de râs. Doar sunt fericită să mă aflu aici. Mă bucur de o cursă interesantă și știți că mai mult de atât, nu voi spune.”

Fostul tenismen Australian Lleyton Hewitt a urmărit și el cursa din loja rezervată VIP-urilor în Paddock Club, alături de actorul australian Eric Bana.

 

Comentati?

Your email address will not be published.