A mai rămas o săptămână. Mercedes E-Class 2017 și toate derivatele sale

,
1.23K 0

Cu o săptămână înaintea marii lansări, noi detalii apar despre Mercedes E-Class 2017 și despre gama surprinzător de amplă de derivate așteptate să populeze familia revigorată.

Cea de-a cincea generație E-Class va pune în aplicare planul șvabilor în ceea ce privește luarea cu asalt a rivalilor de la BMW și Audi, care, de asemenea, se pregătesc să înlocuiască limuzinele Seria 5 și A6 în 2016. Bineînțeles că limuzina nu va rămâne mult timp de una singură, pentru că noua gamă E-Class va reuni pe lângă o versiune limuzină (martie 2016), una combi (la mijlocul anului 2016), o variantă coupe (martie 2017) și una decapotabilă (septembrie 2017).

Și asta nu e tot. În plus, Mercedes lucrează la al patrulea model derivat din E-Class, succesorul CLS-ului (martie 2018) și – în loc de versiunea Shooting Brake – revoluționarul AMG GT4, avînd la bază noul supercar de la Mercedes (septembrie 2018). Ce lipsește din acest program? Poate un MPV de genul clasei R, poate un vehicul complet electric în formatul Clasei E.

Noul E-Class va fi dezvăluit pe 11 ianuarie, la Salonul Auto Internațional de la Detroit, ediția 2016. Singura informație oficială lansată până în acest moment se referă la secretele de dincolo de interiorul celei de-a cincea generații E-Class.

VEDEȚI AICI CLIPUL PROMOȚIONAL ȘI SCHIȚA NOULUI E-CLASS.

Video: Walko pe YouTube.

Comentati?

Your email address will not be published.