Noul Mercedes E-Class Coupe, dezvăluit în fotografii oficiale

,
1.32K 0

Noul Mercedes E-Class Coupe 2017 este aici. Primele fotografii oficiale au ajuns pe internet înaintea lansării programate pe 14 decembrie, prin intermediul unei broșuri scanate și vi le putem arăta încă de pe acum.

Noul automobil cu patru locuri va folosi în mare parte materiale ușoare cum este aluminiul, pentru a deveni mai ușor, mai rigid și mai eficient. Platforma modulară MRA de la Mercedes, pe care sunt construite deja Clasele C și S, va sta și la baza noului E-Class Coupe, având însă un ampatament unic și un ecartament mai mare.

2017-mercedes-e-class-coupe-1-768x432@2x

Pentru modelul de bază, ne așteptăm la același motor pe benzină de 2.0 litri cu 184 CP de la versiunea obișnuită, în timp ce unitatea V6 de 3.0 litri cu 333 CP se va regăsi sub capota vârfului (temporar) de gamă, E400.

Noi în cadrul gamei sunt motorul turbo de 3 litri cu șase cilindri (cod M256), care ar trebui să dezvolte 401 CP în versiunea Mercedes-AMG E 50 4Matic, și noua familie de motoare diesel de 3 litri cu 313 CP. În partea superioară a gamei, AMG 63 va garanta 612 CP grație motorului AMG V8 biturbo de 4.0 litri. Noua transmisie automată va fi dotare standard, alături de tracțiunea spate și de tracțiunea integrală 4MAtic (opțional sau standard la modelele selecționate).

2017-mercedes-e-class-coupe-6-768x432@2x

Interiorul arată clar asemănările cu modelul mai mare, S-Class Coupe. Aceleași prize de aer rotunde pot fi observate împodobind zona centrală a bordului, alături de configurația opțională cu ecrane duale TFT de 12,3 inci și volan multifuncțional și comenzi cu tehnologie touch. Mașina beneficiază și de prezența celei de-a cincea și cea mai recentă generație a sistemului Command.

Noul model își va face debutul în ianuarie, iar pimele comenzi vor fi onorate în primăvara viitoare. Noul E-Class Cabrio va urma în toamnă.

2017-mercedes-e-class-coupe-4

 

Comentati?

Your email address will not be published.