Nico Rosberg se îndreaptă spre o carieră în televiziune?

,
1.19K 0

Nico Rosberg tocmai și-a încheiat cariera în motorsport, dar este încă legat de Mercedes-AMG PETRONAS. Pentru că își prelungise înțelegerea cu echipa până în 2018, sponsorii i-au propus noi contracte de sponsorizare pentru următoarele două sezoane. Dar se pare că Nico Rosberg este tentat să intre în presă.

Nico Rosberg vorbește limba maternă, germana, engleză, franceză, spaniolă și italiană. Doar șeful Toto Wolff știe mai multe limbi străine ca el, pentru că are pe listă și poloneza învățată de la mama sa. Deși are mamă româncă, Wolff nu vorbește româna.

Fostul pilot german are și un discurs excelent, un lucru pe care managerii de la Channel 4 nu l-au putut trece cu vederea. Cei de acolo i-au propus o colaborare și l-au invitat să facă parte din echipa lor de weekend, alături de Damon Hill, David Coulthard și soția lui Toto Wolff, Susie, care este însărcinată în trei luni.

Nico Rosberg

Rosberg nu este însă prea încântat de idee, pentru că noul job l-ar plimba din nou în jurul lumii, la fel ca și fostul job la Mercedes, acesta fiind un lucru de care vrea să se ferească, pentru a petrece mai mult timp alături de soția Vivian și de fiica sa în vârstă de un an, Alaia. Ar prefera în schimb un post de prezentator de studio, care i-ar permite să trăiască într-un singur loc.

Nico Rosberg are reședința la Monaco, dar Formula 1 îl ține departe de casă mai bine de 300 de zile pe an.

După 25 de ani în sporturile cu motor, campionul mondial a decis să renunțe, spunând că nu mai rezistă presiunii.

Comentati?

Your email address will not be published.