Binz construiește un E-Class fără sfârșit

,
1.8K 0

Acesta este Mercedes-Benz E-Class, care arată de parcă nu se mai termină. Este cu 910 mm mai lung ca versiunea standard. Constructorul german Binz a proiectat acest vehicul fără sfârșit. Și trebuie neapărat să vă spunem că nu s-au gândit la un dric, ci la un spațiu suplimentar pentru distracție.

Faceți cunoștință acum cu Mercedes-Benz E-Class Xtend. Autoturismul combi a fost modificat de la montantul B spre spate, pentru a transforma partea din spate într-un compartiment de depozitare, care este acum aproape dublu față de versiunea standard. Deci ce hobby-uri ai? Să schiezi? Să te dai cu placa? Să te muți dintr-o casă în alta? Să mergi cu bicicleta? Sau să crești câini de dimensiuni mari? La orice gândești, acest E-Class alungit are spațiu suficient. Mă rog, mai puțin dacă ai de gând să muți pianul…

E-Class 8 Binz

Portierele pentru pasageri au fost complet reconfigurate. Evident, ampatamentul cu 860 mm mai lung vine la pachet cu toate avantajele unui plus de spațiu. Iar așa cum cifrele o demonstrează, este foarte mult spațiu în acest E-Class Xtend!

Având în vedere tot acest spațiu extra, Binz a trebuit să-l umple cu ceva. Așa că vorbim despre piele Alcantara, scaune Recaro, sistem de iluminare cu LED și alte elemente pe care doar un oligarh le-ar cere într-un combi transformat într-un tren… break.

E-Class 3 Binz

Cu o lungime totală de 5680 mm, E-Class Xtend se poate bate cu pumnul în piept că este unul dintre cele mai lungi vehicule. Are 60 de centimetri în plus față de cel mai mare SUV de la Mercedes, GL 550. Totuși, nu a reușit să depășească Rolls-Royce-ul Phantom, care măsoară 6092 mm.

Acest E este oferit cu aceeași gamă de motorizare ca și E-urile obișnuite, dar cei de la Binz au un plan diabolic: vor să trimită pe șosele o versiune specială, denumită X-Orange, care va avea scaune de curse și centuri în patru puncte.

Binz s-a apucat să reconfigureze versiuni standard de automobile încă de acum 80 de ani. Și se pare că au o preferință pentru cele construite la Stuttgart. La începutul anilor ’90, au alungit și o limuzină S-Class. Dacă ați văzut vreodată, în călătoriile dumneavoastră, un Mercedes-Benz E-Class cu ampatament lung, mai mult ca sigur e făcut de Binz. Dacă nu ați văzut, dați un click aici ca să-l recunoașteți când îl întâlniți pentru prima oară.

Comentati?

Your email address will not be published.