Mercedes E-Class Coupe 2017 spionat din nou de Walko (video)

,
1.36K 0

Mercedes E-Class Coupe 2017 a fost din nou spionat cu camera de luat vederi înaintea debutului său care va avea loc în toamna viitoare. Prototipuri noi continuă să fie surprinse, acestea dezvăluind design-ul aerodinamic al noii mașini sport de la Mercedes.

Platforma modulară de la Mercedes, pe care sunt construite deja la baza modelelor C-Class și S-Class, va sta și la baza noului E-Class Coupe. Noul GT cu patru locuri va fi construit în mare parte din materiale ușoare cum ar fi aluminiul, pentru a deveni mai ușor, mai rezistent și mai eficient.

Prototipul surprins de Walko arată clar asemănările de design cu modelul mai mare S-Class Coupe, dar și cu modelul recent dezvăluit C-Class Coupe. Linia abruptă a acoperișului se îngustează spre spate, a cărui formă este ascunsă în mod interesant de ceea ce pare a fi un portbagaj fals – nu foarte diferit de cel folosit de rivalul de la BMW, Seria 6 Coupe.

La capitolul motorizare, noul motor diesel L4 de 2,0 litri, disponibil în versiunea cu 150 și cu 195 CP, se va afla în prim plan. De asemenea nou este motorul turbo de 3 litri cu șase cilindri în linie (nume de cod M256), care ar trebui să dezvolte până la 430 CP, în timp ce, în partea superioară a gamei, AMG 63 va oferi o putere estimată de 600 CP, grație motorului său AMG V8 biturbo de 4,0 litri, folosit și la GT.

O versiune Plug-In Hybrid este programată să intre în producția de serie, motorul electric al acesteia urmînd să ofere o putere care variază între 102 CP și 122 CP, față de puterea actuală între 82 și 116 CP.  E-Class Coupe 2017 va primi și noua transmisie automată cu nouă trepte.

 

Comentati?

Your email address will not be published.