BRABUS 650 CABRIO: Decapotabila AMG C-Class cu puterea potrivită
, / 736 0

BRABUS 650 CABRIO: Decapotabila AMG C-Class cu puterea potrivită

SHARE
Home Tuneri BRABUS 650 CABRIO: Decapotabila AMG C-Class cu puterea potrivită

Un Mercedes Cabrio cu 650 de cai putere nu mai este disponibil doar cu emblema Maybach. Brabus prezintă versiunea sa de cabrio super puternic, care are la bază Clasa C, la Salonul Auto de la Geneva, acolo unde va expune Brabus 650 Cabrio.

Având la bază un Mercedes-AMG C 63 S Convertible, Brabus a forțat motorul turbo până la 650 de cai putere la 5.800 rpm (140 CP în plus) și până la un cuplu mxim de 820 Nm, între 1.750 și 4.500 rpm. În consecință, automobilul decapotabil cu patru locuri sprintează până la 100 km/h în doar 3,7 secunde și atinge o viteză maximă de 320 km/h.

Plusul de putere a fost asigurat prin instalarea a două turbocompresoare cu o unitate mai mare de compresie. Mai mult, Brabus a modificat și managementul electronic al motorului.

Brabus 650 Cabrio transferă puterea prin intermediul transmisiei sport cu șapte trepte de la C 63 S către roțile spate de 20 de inci, îmbrăcate în anvelope cu dimensiunile 285/30 ZR 20. Pneuri de 255/30 ZR 20 au fost montate în față. Pentru a ține pe drum acest Brabus 650, suspensia a fost și ea modificată. Arcuri sport speciale sunt combinate cu amortizoarele standard Ride Control cu amortizare adaptivă. Acest lucru permite ca suspensia să fie reglată individual pe înălțime, diferența de gardă la sol variind între 20 și 40 de milimetri.

brabus-650-cabrio-5

Acustic și vizual, sistemul de evacuare din oțel inoxidabil cu funcție de control al flapsurilor ar trebui să reprezinte un avantaj pentru decapotabilă. Acesta permite controlul electronic al sunetului din interiorul habitaclului. Prin apăsarea unui buton, poți trece de la un mod subtil “Coming home” (“Sosirea acasă”) la un sunet al motorului extra-sportiv prin deschiderea flapsurilor evacuării.

Modificările operate de Brabus includ și componente aerodinamice, care sunt realizate din carbon, clientul putând să aleagă între finisaje mate și ultra-lucioase. Pentru partea frontală, un șorț mai dinamic, praguri speciale pentru flancuri, dar și carcase din carbon pentru oglinzile laterale. În partea din spate, un difuzor din carbon încadrează evacuarea dublă.

La interior, Brabus expune o tapițerie din piele și elemente decorative albastre. Acestea sunt completate de prezența elementelor suplimentare din carbon, dar și de a pedalelor și încuietorilor din aluminium. Acest Cabrio Brabus este disponibil ca vehicul complet sau poate fi construit pas cu pas, pe baza oricărui Mercedes C 63 S Cabrio.

brabus-650-cabrio-7

Comentati?

Your email address will not be published.