ARES Atelier prezintă S-Class XXL, alternativa pentru luxosul S-Class Pullman

Mercedes-Benz S-Class XXL
,
3.6K 0

Într-o încercare de a fi cu un pas înaintea celor de la Daimler, ARES Atelier își prezintă propria viziune asupra unei potențiale limuzine S-Class Pullman, denumită Mercedes-Benz S-Class XXL.

ARES Atelier denumește S-Class XXL ca fiind “epitoma automobilelor de lux”. În realitate, tot ce au făcut tunerii a constat în alungirea și ranforsarea unui șasiu standard de S-Class, precedate de adăugarea de elemente individuale de caroserie din fibră de carbon (spoiler față, spoiler spate, difuzor, praguri laterale, aripi laterale, grilă față) și geamuri securizate cu grosimea de 6mm.

ares_atelier_s_class_xxl_mercedesblog_04

Și asta nu e tot, pentru că limuzina a primit și un sistem de frânare mai performant, soluție ce se va dovedi destul de utilă din moment ce performanțele motorului pot fi îmbunătățite astfel încât uzina de sub capotă să dezvolte peste 600 CP. Această soluție va face ca S-Class XXL să sprinteze de la 0 la 100 km/h în 4.8 secunde și să atingă o viteză maximă de 250 km/h.

Interiorul este și el plin de bunătăți de ARES Atelier. Sau, în cuvintele lor,  S-Class XXL a primit “un tratament care generează un look personalizat și o senzație dincolo de standardele actuale în domeniu.”

ares_atelier_s_class_xxl_mercedesblog_01

Oricum, clienții au parte de lumină ambientală albastră pe plafon, control individual al sistemului de climatizare, compartimente frigorifice și spații de depozitare pentru pahare, plus un ecran plat HD pliabil, de 17 inci, un sistem audio îmbunătățit și draperii electrice. Stiți voi, pentru “cel mai înalt nivel de lux personal de pe șosea.”

Scaune individuale din partea din spate sunt poziționate față în față și sunt îmbrăcate în țapițerie de piele Nappa, în timp ce șoferul are ocazia să se bucure de un volan sport personalizat cu “inserții de materiale prețioase.”

ares_atelier_s_class_xxl_mercedesblog_10

Și dacă tot am atins mai devreme subiectul S-Class Pullman, merită să menționăm că autenticul Mercedes-Benz S-Class Pullman va fi cel mai probabil dezvăluit oficial în martie, la Salonul Auto de la Geneva 2015.

Comentati?

Your email address will not be published.