Cheia Sol în S-Class

Test de sunet Mercedes-Benz S-Class
,
3.33K 0

Ok, am auzit cu toții de test drive. Dar ce poate să însemne test de sunet când vine vorba de o mașină? Exact acest test a fost făcut de un artist. Așa că voi, toți artiștii, este potrivit S-Class-ul pentru cheia Sol? Puteți afla răspunsul de la un chitarist de talie mondială și de la maestrul însuși: Dieter Burmester, cel care a creat sistemul audio din Mercedes-Benz S-Class.

MotorOctane l-a luat pe artistul născut în India și stabilit la Londra, Rashid Ali, într-un tur de sunet cu Mercedes-Benz S-Class, automobilul care stabilește standardele luxului, ale siguranței și ale puterii. Modelul testat, cu un motor turbo V8 de 4.6 litri, a venit cu un sistem audio-vizual Burmester de 1540 Watt, cu 3D Surround și 24 de boxe. Chitaristul, care poate să cânte cam la orice instrument care există, a testat acest sistem.

Invitatul special al emisiunii și-a ascultat una dintre piese înăuntrul mașinii și a început să bată ritmul și să cânte alături de CD.

Apoi și-a conectat chitara la sistemul audio pentru a asculta live sunetul corzilor și a cântat din tot sufletul, imaginîndu-se într-o sală de concerte.

S-Class BurmesterInteriorul limuzinei poate fi transformat cu ușurință într-un club de noapte, alternînd configurația luminilor ambientale de la alb liniștitor la mov țipător. Și în timp ce te bucuri de acest lucru, te poți așeza confortabil în scaunele directoriale cu masaj cu pietre fierbinți și suport reglabil pentru picioare. Șoferul tău va rămâne concentrat, profitînd de ajutorul funcției night vision și al display-ului de 12.3 inchi, care oferă informații importante cu ajutorul imaginilor detaliate.

“Ce sunet, Doamne!”, a fost reacția artistului când “concertul” a luat sfârșit. “Sună plin și bogat, nu am crezut niciodată că o mașină poate oferi această senzație”, a spus Rashid Ali în cadrul emisiunii.

Povestea din spatele boxelor

O legendă high-tech vie. Așa l-am putea numi pe Dieter Burmester, omul care a creat inovatorul sistem audio pentru Clasa S. Trăiește printre nenumărate boxe, grămezi de CD-uri, tone de instrumente musicale și mixere cu egalizatoare de sunet, pe care le tot plimbă în sus și în jos, iar și iar. Așa a muncit și ca să umple interiorul limuzinei cu sunet pur.

S-Class Burmester

Maestrul sunetului, Dieter Burmester

3D Surround, 24 de boxe de înaltă performanță și 24 de canale de amplificare. Acestea sunt cifrele experienței audio tridimensionale, care integrează trei boxe în plafon și încă unul în panoul de control aflat deasupra capului șoferului.

Ocupanții pot alege dintre modurile “Pure”, “Easy Listening” și “Live”. “De fapt, ar trebui să fie numit mai mare ca viața însăși”, spune maestrul Burmester, fără nicio urmă de falsă modestie. Setarea VIP poate regla sunetul pentru fiecare dintre ocupanți.

Dieter Burmester spune că sistemul audio pe care l-a creat este “catifea și satin și se aude pe cât de bine se conduce S-Class-ul.”

Aflați mai multe despre Dieter Burmester din următorul video:

Comentati?

Your email address will not be published.