F1

Lewis Hamilton: Povestea unui campion

Documentar
,
1.24K 0

Într-un documentar care va fi difuzat pe Sky Sports F1, Lewis Hamilon retrăiește agonia, dar și extazul din acest sezon, după câștigarea celui de-al doilea titlu de campion mondial. Documentarul va dura o oră și va putea fi vizionat și în reluare duminica la orele 16 pe Sky Sports F1.

Programul special a fost difuzat luni, 15 decembrie, la orele 23 și în reluare duminică pe Sky Sports F1. În acest documentar, Lewis Hamilton retrăiește cele mai tensionate momente, dar și pe cele mai fericite, imposibil de pus în cuvinte.

Hamilton povestește trăirile fiecărui moment al sezonului 2014, de la pregătirile dinaintea sezonului propriu-zis, la rivalitatea dintre el și Nico Rosberg și, în final, la cursa de la Abu Dhabi, unde și-a adjudecat cel de-al doilea titlu de campion mondial. ”După Bahrain, Nico a făcut un anumit lucru, la Barcelona eu am făcut un alt lucru, dar apoi, la Monaco, Nico a dus rivalitatea la un alt nivel, ceea ce a creat multe dificultăți pentru amândoi”, a spus Hamilton în timpul documentarului „Povestea unui campion”.

Lewis-Hamilton-A-champion-s-story_3240990

În final, Hamilton a declarat că nu s-a schimbat nimic în ceea ce privește opinia lui despre ce s-a întâmplat. „Știu cum mă simt în această privință și asta nu s-a schimbat. Dar totul este în regulă pentru că sunt campion mondial acum”, a concluzionat Hamilton.

Mai mult decât atât, Lewis Hamilton a vorbit despre tensiunile din echipa Mercedes, duse la un alt nivel în Monaco. Inginerii săi nu credeau în șansele sale de a câștiga titlul, fiind forțat de împrejurări să se retragă din cursă. Cu toate acestea, ambiția lui a rămas câștigarea titlului la Abu Dhabi.

Săptămâna trecută Lewis Hamilton a fost desemnat de BBC Sports – „Personalitatea Anului 2014”.

 

 

Comentati?

Your email address will not be published.