S Guard cu piele de crocodil: Ne vedem mai târziu, aligatorule!

Mercedes-Benz S Guard
,
1.97K 0

Ne vedem mai târziu, aligatorule, într-un Mercedes-Benz! Am văzut genți de firmă și pantofi din piele de crocodil. Dar să umpli habitaclul unei mașini cu prețioasa piele de reptile este chiar… uimitor. Ei bine, i s-a întâmplat unui Mercedes-Benz S Guard W 222 în Rusia.

Exotic și extravagant! Așa am putea numi Mercedes-ul S Guard cu piele de crocodil în tonuri de bej și bleumarin, complet personalizat de către TopCar. Oricât și-ar dori proprietarul rus și-ar dori să-și numească mașina unicat, iată că nu este chiar așa. Nu este prima dată când compania locală de servicii TopCar face asta. În 2012, i-au făcut cam același lucru unui S-Guard din generația precedentă.

S Guard cu piele de crocodil

Țapițeria din piele de crocodil în tonuri bej și bleumarin

Bazat pe versiunea S600 și certificat ca  avînd cel mai înaltă grad de protecție balistică în clasa de rezistență VR9, S-Guard-ul din fotografie este propulsat de un motor biturbo V12 de 6 litri, care dezvoltă 530 CP și 830 Nm.

Nimic mai puțin decât cel mai bun pentru Mercedes-ul blindat, din moment ce mașina, care are chiar și podeaua acoperită cu piele de reptilă, poate face față atacurilor armate și chiar unui atac cu gaze. Are propriul său de aer proaspăt în portbagaj! un strat în plus aflat între caroserie și exterior și fibre sintetice rezistente la temperaturi înalte protejează pasagerii împotriva schijelor.

 

Interiorul cu aspect de palat cu piele de prădător include finisaje din lemn în nuanțe pastel, ecrane LED de 8 inch în tetierele din față, alt ecran HD de 15.6 inch care coboară din tavan, cusături cu diamante și chiar o frapieră. Pasagerii se pot relaxa în timp ce beau vin de calitate, din moment ce mașina poate rula 30 de kilometri chiar cu pneurile avariate. Doar trebuie să aibă grijă să nu verse vin roșu pe tapițeria bej din piele de crocodil!

Comentati?

Your email address will not be published.