Smart fortwo cabriolet primește tratamentul Brabus

,
1.74K 0

Nu, nu vine cu 700 CP. Și nici nu-și ia zborul. Este doar un smart fortwo cabriolet cât se poate de simpatic. Și cât se poate de puternic. Brabus nu a intervenit însă, deloc sub capota celei mai mici decapotabile din lume, pentru că nu a vrut să transforme drăguțul smart într-o bolid periculos.

Așa că va trebui să ne muțumim cu puterea standard de 89 CP. Smart fortwo cabriolet modificat de Brabus a fost expus la Geneva alături de vedete cu sute de cai putere. Una dintre puținele schimbări tehnice de care beneficiază este coborârea suspensiei cu 0,4 inchi. Smart-ul de la Brabus primește jante sport gri, un volan reconfigurat, o frână de mână amplasată lângă volan și un schimbător.

smart fortwo cabriolet BRABUS

Smart fortwo cabriolet de la Brabus primește scaune de culoare deschisă și cusături contrastante, tipice companiei de tuning. Acoperișul de pânză este de un Gri Titaniu.

Este ușor de recunoscut chiar și la exterior, pentru că, în afară de bara față modificată în stilul tipic companiei Brabus, smartul vine vopsit în întregime în albastru deschis, ceea ce anulează diferențierea celulei de siguranță Tridion, acoperită acum cu vopsea bleu mat.

Modificările vizuale includ și lumini de poziție cu tehnologie LED, dar și câteva funcții de confort cum ar fi scaunele încălzite, display-ul sistemului multimedia cu dimensiune superioară și un rezervor mai mare.

Doar 200 de asemenea smart-uri vor fi construite. Și toate vor fi destinate piețelor europene.

 

 

Comentati?

Your email address will not be published.