AMG-urile au ceva special

AMG aproape de pragul de 10 000 de mașini vândute în Australia
,
1.5K 0

AMG-urile au ceva special care îi face pe oameni să plătească zeci de mii de euro pe ele. Se întâmplă și în Australia, acolo unde AMG este foarte aproape de a atinge pragul de 10 000 de unități vândute. Mercedes-Benz Australia/Pacific se pregătește să celebreze succesul luna viitoare.

Șeful Mercedes-Benz Australia, David McCarthy, spune că știe deja ce model AMG va fi cel cu numărul 10 000 în noiembrie. Dar nu vrea să spună nimic, așa că vom trăi și vom vedea. Tot ce poate spune este că este vorba despre o comandă obișnuită, fără nicio cerință specială a acestui client foarte special.

Cu încă două luni până la finele anului, Mercedes-Benz Australia a livrat deja aproape 2500 de vehicule în 2014. Așa se face că insula continent a devenit a cincea piață în lume ca volum de vânzări, depășind rivali de tradiție ca BMW și Audi, chiar dacă acești constructori au înregistrat și ei creșteri masive în vânzări anul acesta.

AMG-urile au ceva special

Aproape 10 000 de AMG-uri vândute în Australia

Tocmai de la Melbourne, președintele Mercedes-Benz Australia/Pacific, Horst von Sanden, susține că Australia și Noua Zeelandă își alternează prima poziție în vânzările de AMG-uri. Gama C63 și-a adjudecat deja o treime din cele 10 000 de vehicule care s-au vândut până la această oră. Dar numărul 1 în 2014 este modelul A45, urmat îndeaproape de CLA45. Și GLA45 ajută la creșterea acestui număr. 100 de unități urmează să fie livrate până la sfârșitul lui 2014, dar lista de așteptare se întinde până la mijlocul anului 2015.

Se pare că Mercedes și-a atins unul dintre scopurile principale: să atragă clienți noi. Trei sferturi dintre cei care au comandat mașini Mercedes în ultima perioadă sunt oameni care nu au mai condus niciodată un Mercedes.

Șefii Mercedes-Benz Australia/Pacific speră că 2015 va depăși recordul înregistrat anul acesta în vânzări.

Comentati?

Your email address will not be published.