Car2go renunță la smart-uri pentru Mercedes-uri de lux

,
1.35K 0

Cu cât mai mare, cu atât mai bine! Mercedes-Benz suplimentează flota de vehicule smart de la Car2Go cu limuzine de lux și modele crossover. CLA și GLA sunt printre mașinile oferite de acum celor 2,2 milioane de clienți din lumea întreagă.

Sucursala de aproape 10 ani a lui Daimler își schimbă radical flota. Serviciul de car-sharing a anunțat că își va extinde oferta, care acum include coupe-ul cu patru uși CLA, dar și crossover-ul GLA. Această măsură a fost luată după o perioadă îndelungată în care compania și-a bazat activitatea pe cele mai mici mașini de pe piață, smart fortwo. Obiectivul Car2Go este ca numărul mașinilor cu patru sau cinci locuri din cadrul flotei să depășească numărul celor cu două locuri până la sfârșitul acestui an.

Limuzinele și modelele crossover sunt deja pe drum spre câteva zone metropolitane din America de Nord. Locuitorii și turiștii din Austin, Portland, Seattle, Toronto, Vancouver și Washington vor fi primii care vor beneficia de această schimbare. Compania face această mutare pentru a atrage clienți care nu s-ar mulțumi cu spațiul oferit de o mașină mică și care au nevoie de un portbagaj generos.

“Car2Go este deja cel mai popular serviciu de car-sharing din lume,” se bate cu pumnul în piept Dieter Zetsche, CEO la Daimler AG și șef al diviziei de autoturisme de la Mercedes-Benz Cars. “Acum va deveni și mai interesant pentru micile grupuri de prieteni și pentru familii care vor să călătorească în deplin confort și în siguranță, dar și cu stil, în orașe.”

Car2Go Rome

Popularitatea sistemului car-sharing a crescut de-a lungul anilor, dar odată cu aceasta, și pretențiile clienților. Așadar, Car2Go de la Daimler, un serviciu venit pe lume în 2008, nu este singura companie de lux care și-a demarat propriul proiect în domeniu. Bavarezii de la BMW sunt proprietarii serviciului ReachNow. Se pare că aceste servicii pot schimba vieți, spune președintele companiei, Paul DeLong.

“Mulți dintre clienții noștri nu aveau parteneri de viață cu mulți ani în urmă, nu aveau familii. Acum viețile lor s-au schimbat, sunt oameni care au intrat în viața lor și au nevoie acum de un spațiu mai mare atunci când călătoresc”, explică DeLong.

Comentati?

Your email address will not be published.