Mercedes-Benz CLA 2017 și-a câștigat locul în istorie – Cea mai recentă reclamă

,
1.65K 0

Mercedes-Benz se bate cu pumnii în piept, susținînd că, generație după generație, a construit automobile frumoase, agile și geniale. Așa că CLA 2017 nu ar trebui să facă excepție. Cea mai recentă reclamă care promovează coupe-ul cu patru uși vine să demonstreze cele afirmate de companie.

Mercedes-Benz CLA și-a câștigat locul în gama istorică a companiei de la Stuttgart. Atrăgător și incitant, așa cum este promovat în reclamă, automobilul își face drum spre garajele clienților cu ajutorul unei reduceri speciale, ofertă valabilă dincolo de Atlantic: 32.400 de dolari.

Mercedes-Benz CLA facelift a suferit schimbări minore față de modelul anterior, acestea concentrîndu-se asupra bării din față, asupra grilei radiatorului, asupra farurilor (care beneficiază acum de tehnologie LED standard) și a stopurilor care dispun acum de o configurație nouă.

Sistemul Dynamic Select este disponibil la toate modelele din gamă, cu excepția celor propulsate de motoarele de bază. Suspensia adaptivă opțională este și ea oferită în premieră la CLA.

Lista de opțiuni este, într-adevăr, una generoasă. Se regăsesc acolo farurile LED High Performance împreună cu stopurile care beneficiază de control automat al intensității, dar și un display independent ultra subțire și sistemul COMAND Online.

Comentati?

Your email address will not be published.