Reclamă la noul Mercedes-Benz A-Class – Pregătit pentru o nouă generație

,
1.36K 0

Mercedes-Benz este gata pentru noua generație a Clasei A. Dar este pregătită piața pentru noua mașină? Mercedes-ul compact este combinația ideală între caracterul sportiv și confortul sporit, rămânând în același timp un campion al eficienței. Mercedes-Benz tocmai a lasat cea mai nouă reclamă pentru a-și promova cea mai tare compactă.

Cu sisteme de asistență preluate direct de la limuzine, cum ar fi detectarea oboselii ATTENTION ASSIST și controlul proximității DISTRONIC PLUS, dotat și cu un concept Intelligent Drive, A-Class oferă un nivel de top de siguranță, dar și plăcere la volan.

Farurile LED High-Performance oferă un plus de siguranță pe timp de noapte, grație distribuției ample a luminii și a temperaturii culorii care se apropie de cea a luminii naturale.

Impactul vizual aisgurat de A-Class, cu liniile sale uluitoare și suprafețele desenate tocmai pentru a asigura o imagine dinamică, este la fel de puternic ca acela al unui supercar. Mașina vine cu o bară față reconfigurată, cu o grilă de tip diamant mai proeminentă, împărțită în două de o lamelă care sprijină logo-ul cu stea în trei colțuri. La capătul opus, A-Class vine cu țevi de evacuare integrate în bara spate, care subliniază caracterul atletic, tocmai acel caracter care poziționează gama compactă de la Mercedes în topul vânzărilor.

Mercedes pregătește acum limuzina A-Class, dar hot hatch-ul A-Class păstrează, pentru moment, prim planul.

 

Comentati?

Your email address will not be published.