Cea mai recentă reclamă Mercedes-Benz – Super mașinile de azi, legendele de mâine

Reclamă TV Mercedes-Benz
,
1.72K 0

Ce departe am ajuns! Mai bine de un secol de istorie a fost comprimat în 30 de secunde în cea mai recentă reclamă Mercedes-Benz. O privim și nu ne mai săturăm de mașinile care apar în imagini.

Clipul arată modelele care au scris capitol după capitol în cartea de istorie a automobilului. Aduce pe micile ecrane cele mai representative modele construite vreodată de compania de la Stuttgart, de la Mercedes-Benz 300 SL Coupe până la AMG GT abia lansat în toamna anului trecut. Mercedes-Benz a adus pe drumurile noastre tot felul de vehicule, de la miniaturi până la giganți ai șoselelor: limuzine, SUV-uri, coupe-uri, mașini mini și camioane.

Am ajuns de la mașini fără urmă de electronica la mașini controlate exclusiv electronic. Tehnologia se schimbă, așa cum spune vocea din clip. Am ajuns de la forme pătrățoase la linii cu o aerodinamică incredibilă. Design-ul evoluează. Am ajuns de la orele în care țineam ochii lipiți de drum și mâinile lipite de volan la mașini autonom. Geniul inginerilor auto evoluează. Dar pasiunea de a călători într-un Mercedes-Benz este pentru toate generațiile de șoferi entuziaști. Mașinăriile la care doar visam au devenit realitate în 2015. Super mașinile de azi, legendele de mâine.

Comentati?

Your email address will not be published.