Dispărut în 10 minute și picat într-o secundă! Un Mercedes-AMG GT cade de pe platformă

,
1.26K 0

Câtă neglijență! Un grup de hoți a furat cinci mașini de lux de la o reprezentanță auto din Chicago, Illinois. Infractorii le-au încărcat pe toate în camioane și și-au văzut de drum. Dar echipa care a recuperat Mercedes-ul GT S l-a lăsat să cadă de la înălțime!

Un Mercedes-AMG GT S, un Bentley, un Jaguar, un Volvo și o Honda au dispărut de la reprezentanță luni noaptea. După ce a văzut imaginile surprinse de camerele de supraveghere, manager-ul Lucky Motors, Chuck Pickerill, susține că hoții păreau experimentați în astfel de operațiuni.

Aceștia și-au făcut apariția în curtea reprezentanței auto în jurul orei 9 seara și, zece minute mai târziu, ieșeau pe poartă cu cinci mașini de lux. Două dintre acestea, care erau dotate cu sistem de monitorizare, au fost găsite și recuperate până la 6 dimineața.

Dar necazurile erau departe de a se termina. Un montaj transmis de postul de televiziune ABC 7 Chicago arată că echipa care a adus înapoi un Mercedes-AMG GT S a descărcat mașina de pe platformă într-o manieră total nesăbuită. Cei care supravegheau procedura se așteptau ca platforma să coboare sub greutatea mașinii până aproape de sol. Dar acest lucru nu s-a întâmplat. Așa că Mercedes-ul a căzut de la o înălțime considerabilă, căderea fiind însoțită de un zgomot care i-ar sfâșia inima unui pasionat de mașini.

Lucky Motors a anunțat că vehiculul în cauză era un Mercedes-AMG GT S din 2016, cu doar 10.658 de mile (17.152 km) la bord, iar înainte de accident, prețul său era de 107.990 de dolari. Avem însă senzația că acesta se află acum în cădere liberă, exact ca mașina.

 

Comentati?

Your email address will not be published.