Mercedes-Benz Clasa V într-o poezie în mișcare

Mercedes-Benz V-Class
,
1.75K 0

Clipul ăsta este un material promoțional pentru Mercedes-Benz Clasa V. Dar este unul frumos. Cred sincer că ar trebui să te uiți la el și să-ți închipui că te afli în locul unuia dintre cei șapte protagoniști. Dacă semeni vreun pic cu mine, o să alegi unul dintre cei doi șoferi.

Filmarea se deschide cu un cadru pe Mercedes-Benz Clasa V coborînd pe un drum de munte pitoresc, într-un decor hibernal. Vehiculul înaintează fără efort pe fâșia sinuoasă de asfalt întunecat, iar soarele strălucește pe vopseaua sa neagră. Un cuplu alături de cei doi copii se bucură de tot acest spectacol de afară prin geamurile generoase ale lui Mercedes-Benz Clasa V, în timp ce o muzică armonioasă te face să-ți dorești și mai tare să te afli acolo, în locul lor.

Trecem apoi la un alt Mercedes-Benz Clasa V (unul gri, de data asta), expediat în mare grabă pentru a prelua un alt cuplu care schiază pe niște pârtii neamenajate de pe munte. Mașina urcă pe un drum alb ca laptele și plin de curbe, spre locul întâlnirii. Odată ajunsă acolo, pasagerii se folosesc de spațiul interior al Clasei V, introducînd tot echipamentul de schi sub scaune și pornesc înapoi înotând prin aceeași mare interminabilă de alb.

Ne întoarcem la modelul negru Mercedes-Benz Clasa V și avem parte de o dovadă clară a sistemului său rafinat de suspensie, când ni se arată cum fetița adoarme pe bancheta din spate, cu o expresie calmă și liniștită pe chip.

În tot acest timp, cuplul de schiori se bucură de atmosfera caldă, confortabilă și primitoare din interiorul Clasei V, la care contribuie din plin și uluitorul sistem de sunet Burmester.

Se întunecă.

Primul care ajunge la destinație este vehiculul negru, cu tânăra familie alcătuită din patru membri. Copiii se trezesc, fiecare își ia bagajul și îi vedem cum urcă scările cabanei în timp ce haionul mașinii se închide singur.

Tocmai la timp pentru ca celălalt Mercedes-Benz Clasa V să sosească. Tânărul șofer, care pare să fie un angajat al hotelului de lux în care este cazat cuplul de schiori, sare din mașină, ia schiurile și le predă celor doi pasageri care zâmbesc și se îndreaptă spre ceea ce ne putem imagina că va fi o seară foarte relaxantă.

„Menține orice aventură pe drum” – Mercedes-Benz Clasa V 4MATIC. Ce ar mai fi de spus?

 

Comentati?

Your email address will not be published.