Mașina timpului! Mercedes-Benz E-Class 2017 își întâlnește predecesorii

,
1.75K 0

Ce departe a ajuns Mercedes-Benz E-Class de predecesorul său de la începutul anilor ’50. Un clip senzațional arată cea mai inteligentă limuzină business construită vreodată, E-Class 2017, în compania automobilelor clasice care i-au inspirat apariția.

Inovațiile tehnice aduse în industrie de fiecare generație și design-ul avangardist al seriilor de modele de la Mercedes-Benz au avut un impact solid asupra întregului segment. Lansat în ianuarie, la Salonul Auto de la Detroit, cea mai nouă generație a Clasei E deschide drumul către rularea autonomă cu gama sa complete de funcții de siguranță și confort, care joacă un rol important în prevenirea accidentelor. Drive Pilot, Active Brake Assist, Remote Parking Pilot și PRE-SAFE® impulse side sunt doar câteva dintre funcțile care duc condusul la un nou nivel.

2017-Mercedes-Benz-E-Class-12Aflați aici tot ce trebuie să știți despre cel mai recent E-Class : Totul despre Mercedes-Benz E-Class 2017. Cea mai inteligentă limuzină business.

Clipul unic adună laolaltă automobile clasice, începînd cu seria de modele W191, produsă între 1949 și 1955. Producția a luat sfârșit odată cu sosirea seriei W120 180 “Ponton”, care venea cu un motor mai mare și mai puternic, dar cu o caroserie mai mică.

La mijlocul anilor ’60, una dintre “cozile de rândunică” ale companiei, Mercedes-Benz W110, a fost gama entry level pentru automobilele de clas[ medie. Introducerea modelului W115 a coincis cu încetarea producției W110.

W114/W115, cu un design conceput de legendarul Paul Bracq, a adus în industrie o inovație revoluționară: 250CE a fost prima mașină cu sistem de injecție electronic.

Iar urmașul lor, W123 (1976-1985), a moștenit multe dintre inovații și a venit cu unele noi, devenind cel mai de success Mercedes până la acea oră: 2,7 milioane de unități vândute. Producția a încetat în 1985, pentru a face loc modelului W124.

Cu numele de cod W124, automobilul era prima mașină comercializată sub titulatura de Mercedes-Benz E-Class. Formele sale angulare asigurau o cabină sigură și, în premieră, pasagerul din dreapta beneficia de prezența unui airbag. La finele anilor ’80, un airbag lateral a fost instalat opțional.

 

https://www.youtube.com/watch?v=nC1N8LsIUjw

Comentati?

Your email address will not be published.