Sete de putere – Mercedes-AMG S63 Coupe de la G-Power

,
1.68K 0

Chiar ai nevoie de 705 CP la Mercedes-ul AMG S63 Coupe? Ai dreptate, nu ai nevoie de atâta putere. Dar simți că trebuie să o ai oricum! Asta se numește sete de putere și vine sub forma lui Mercedes-AMG S63 Coupe G-Power.

Era un coupe puternic și luxos, acum s-a transformat într-o veritabilă mașină sport. Oficial companie de tuning specializată pe modele BMW, G-Power s-a reorientat pentru câteva zile, timp în care a lucrat la acest S63 Coupe. Motorul biturbo de 5,5 litri al Mercedes-ului dezvoltă, în mod standard, 585 CP, trebuie să fi fost o tentație mare pentru G-Power.

G-Power-Mercedes-AMG-S63-Coupe-2

Cât de multă putere poate primi o mașină care are deja 585 CP? Până la 705, sunt de părere cei de la G-Power, care au dus și cuplul mașinii la 1.000 Nm. Cum au reușit să obțină încă 120 CP? Au folosit un modul Bi-Tronik 5 V1, care este este, nici mai mult, nici mai puțin, decât un dizpozitiv Plug and Play, montat între calculatorul mașinii și motor.

G-Power-Mercedes-AMG-S63-Coupe-1

Kit-ul ultra modern rămâne inactiv în sarcină parțială pentru a face economie de combustibil și intervine atunci când temperatura uleiului este suficient de ridicată și când șoferul apasă pedala insistent. În acest caz, noua mașină sport ajunge la 325 km/h și, alergând pe jante forjate G-POWER HURRICANE de 21 de inchi, are nevoie de numaii 3,8 secunde să ajungă de la zero la 100 km/h.

Comentati?

Your email address will not be published.