Simulare digitală – CLS Shooting Brake renaște ca model All-Terrain

,
1.39K 0

Deși Mercedes-Benz plănuiește să pună capăt producției modelului Mercedes-Benz CLS Shooting Brake din cauza cererii reduse din partea clienților, acesta rămâne printre preferatele designer-ilor. Atât de tare îl adoră, încât au realizat o simulare digitală prin care l-au convertit în model All-Terrain.

Ceea ce vedeți în fotografie este o creație a pasionatului de mașini Theophilus Chin, care și-a găsit inspirația în versiunea All-Terrain a Clasei E, abia lansată la Salonul Auto de la Paris.

Mercedes-Benz CLS All-Terrain ar veni cu aceleași protecții din plastic, aceeași grilă a radiatorului cu aspect ultra-rezistent și cu o gardă la sol mai înaltă, la fel ca E-Class-ul pentru teren accidentat.

Mercedes-Benz E-Class All-Terrain

Mercedes-Benz E-Class All-Terrain

“Vă puteți imagina șocul și groaza fanilor Mercedes-Benz atunci când CLS All-Terrain ar deveni realitate?”, întreabă Theo. Dar este, cel mai probabil, doar o iluzie, pentru că Mercedes-Benz a anunțat deja apariția ultimei ediții CLS Shooting Brake, care ar sta la baza modelului cu valențe de off-road. În schimb, cea de-a treia generație a limuzinei CLS se află în dezvoltare și va vedea lumina zilei pe parcursul anului 2018.

Sunt șanse mari ca Theophilus Chin să fie dezamăgit, pentru că CLS Shooting Brake All-Terrain nu are șanse să ajungă de pe ecranul calculatorului său pe liniile de asamblare.

 

Comentati?

Your email address will not be published.