Mercedes plin de cadouri

Mercedes-Benz GL450 duce copiii la școală
,
1.58K 0

Nu este o idee bună să înghesuiești un brad cu tot cu instalația luminoasă, un cadou de 15 kilograme, o acadea uriașă și un om de zăpadă într-un Mercedes-Benz GL 450. Nici chiar dacă omul de zăpadă este Olaf din desenele animate “Frozen”. Sub nicio formă, pentru că s-ar putea topi în mașină. Dar Mercedes-Benz a găsit un mod de a face această călătorie!

Așa începe drumul spre școală. Mai întâi, iei bradul, cu instalația luminoasă cu tot. Dar aveți grijă unde îl băgați în priză! La copil ne referim!

Mercedes-Benz ne duce la școală, alături de copii, într-un GL450, în Longmont, Colorado, cu o mama – pe post de șef al expediției cu sania motorizată – zâmbind de dincolo de volan și transportîndu-și fiul și câțiva colegi de clasă, la spectacolul de la școala generală din finalul semestrului.

Cu șase locuri ca să primească înăuntru pe toată lumea, șeful expediției pornește la drum. Fiul său, Adam, micuțul brad, încă se decorează în timpul călătoriei.

Nu a nins mult în acest an în Colorado, dar atmosfera de vacanță tot își face simțită prezența.

Mai întâi, călătorii opresc la casa din turtă dulce a Alexei. Ea intră în GL 450, dar casa va avea nevoie probabil de un camion ca să încapă. Și gata, au pornit din nou la drum. Următoarea oprire? Casa lui Max. El este deghizat în om de zăpadă și are o acadea pe post de cel mai bun prieten. Niciunul dintre ei nu se va topi în interiorul SUV-ului care oferă o temperatură confortabilă.

Mercedes Full of Presents

Dar mai este un copil de luat. Ajung acasă la Cara, dar ea este de negăsit. Doar un cadou pe prispa casei. Urmăriți acest video pentru a afla unde s-a ascuns fetița:

Toată lumea la bord în Mercedes-ul GL 450 și cântînd colinde tot drumul, toți copiii să-și interpreteze rolurile la serbarea de la școala generală.

Comentati?

Your email address will not be published.